Hvordan LED-masketerapi kan forebygge og unngå utbrudd av psoriasis

Hvordan LED-masketerapi kan forebygge og unngå utbrudd av psoriasis

Hvordan LED-masketerapi kan forebygge og unngå utbrudd av psoriasis

LED-masketerapi er en effektiv behandlingsmetode som kan bidra til å forebygge og redusere utbrudd av psoriasis. Ved å bruke en LED-maske med forskjellige fargeprogrammer og bølgelengder, kan man oppnå gode resultater i behandlingen av denne hudlidelsen. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan LED-masketerapi fungerer og hvordan den kan bidra til å forbedre hudens tilstand for personer som lider av psoriasis.

Hva er LED-masketerapi?

LED-masketerapi er en ikke-invasiv behandlingsmetode som bruker lys med forskjellige bølgelengder for å stimulere og forbedre hudens tilstand. En LED-maske, som den populære LED-masken fra Silkemyk, sender ut lys med spesifikke bølgelengder som trenger dypt inn i huden. Denne behandlingsmetoden har vist seg å være effektiv i behandlingen av ulike hudproblemer, inkludert psoriasis.

Silkemyk LED-maske. LED-lysterapi til hjemmebruk er effektiv og smertefri behandling. Rødt lys-program: regenererer hudceller, øker blodsirkulasjon, reduserer aldringstegn og jevner ut huden. Best i test på silkemyk.noSilkemyk LED-maske. LED-lysterapi til hjemmebruk er effektiv og smertefri behandling. Gult lys-program: Styrker sensitiv hud og reduserer rødhet. Best i test på silkemyk.noSilkemyk LED-maske. LED-lysterapi til hjemmebruk er effektiv og smertefri behandling. Grønt lys-program: beroliger irritert hud, forebygger sensitivitet og jevner ut huden. Best i test på silkemyk.noSilkemyk LED-maske. LED-lysterapi til hjemmebruk er effektiv og smertefri behandling. Multi-program: beroliger irritert hud, forebygger sensitivitet og jevner ut hudtonen via alle lys-programmene. Best i test på silkemyk.no

Hvordan virker LED-masketerapi mot psoriasis?

LED-masketerapi mot psoriasis fungerer ved å stimulere cellene i huden og forbedre blodsirkulasjonen. Dette bidrar til å redusere betennelse og fremme heling av psoriasisplakkene. Ved å bruke en LED-maske med forskjellige fargeprogrammer og bølgelengder kan man oppnå spesifikke effekter som er gunstige for personer med psoriasis.

 • Rød lysprogram (630 nm): Dette programmet bidrar til å regenerere hudceller, øke blodsirkulasjonen og redusere tegn på aldring. Det kan også bidra til å glatte ut huden og forbedre teksturen.
 • Gult lysprogram (580 nm): Dette programmet styrker sensitiv hud og reduserer rødhet i huden. Det kan være spesielt nyttig for personer med psoriasis som opplever sensitivitet og irritasjon.
 • Grønt lysprogram (520 nm): Dette programmet beroliger irritert hud, forebygger sensitivitet og jevner ut hudtonen. Det kan bidra til å redusere rødhet og ujevnheter forårsaket av psoriasis.
 • Multi-lysprogram (N-IR 850 nm): Dette programmet bruker en kombinasjon av forskjellige bølgelengder, inkludert infrarødt lys, som kan trenge dypere inn i huden. Det kan ha en gunstig effekt på psoriasis ved å bidra til å redusere betennelse og fremme heling.

Fordeler med LED-masketerapi for personer med psoriasis

LED-masketerapi har flere fordeler når det gjelder behandling av psoriasis:

 • Ikke-invasiv: LED-masketerapi er en ikke-invasiv behandlingsmetode som ikke krever bruk av medikamenter eller kirurgiske inngrep. Det er en skånsom og trygg behandlingsmetode som kan brukes over lengre tid uten bivirkninger.
 • Effektivitet: LED-masketerapi har vist seg å være effektiv i behandlingen av psoriasis. De forskjellige lysprogrammene målretter spesifikke symptomer og forbedrer hudens tilstand over tid. Regelmessig bruk av LED-masken kan redusere utbrudd av psoriasis og forbedre hudens tekstur og elastisitet.
 • Enkel å bruke: LED-masken er enkel å bruke hjemme. Du trenger bare å sette på masken, velge riktig lysprogram og la den virke i anbefalt tid. Det er en praktisk løsning som kan integreres i din daglige hudpleierutine.
 • Langvarige resultater: Ved å bruke LED-masketerapi regelmessig kan du oppnå langvarige resultater i behandlingen av psoriasis. Ved å forbedre hudens tilstand, redusere betennelse og stimulere helingsprosessen, kan du oppleve færre og mindre intense utbrudd over tid.
Silkemyk LED-maske. LED-lysterapi til hjemmebruk er effektiv og smertefri behandling for psoriasis. Bli kvitt symptomer på psoriasis. Best i test på silkemyk.no

Hvordan bruke LED-maske?

For å oppnå best mulig resultater i behandlingen av psoriasis, er det viktig å bruke LED-masketerapi riktig. Følg disse trinnene:

 1. Rens huden grundig før du bruker LED-masken. Fjern all sminke og urenheter for å sikre at lyset kan trenge dypt inn i huden.
 2. Sett på LED-masken og fest den forsiktig på plass. Pass på at den sitter komfortabelt og dekker hele ansiktet.
 3. Velg riktig lysprogram for behandlingen av psoriasis. Du kan bruke de forskjellige fargeprogrammene som er tilgjengelige på LED-masken, inkludert rødt, gult, grønt og multi-lysprogrammet.
 4. La masken virke i anbefalt tid. Følg instruksjonene som følger med LED-masken for å sikre riktig eksponeringstid.
 5. Etter behandlingen kan du bruke din vanlige hudpleierutine, som fuktighetskrem eller spesifikke produkter for psoriasis, for å opprettholde og forbedre resultatene.

Det anbefales å bruke LED-masketerapi regelmessig, helst flere ganger i uken, for å oppnå de beste resultatene i behandlingen av psoriasis.

Konklusjon

LED-masketerapi er en effektiv behandlingsmetode som kan bidra til å forebygge og unngå utbrudd av psoriasis. Ved å bruke en LED-maske med forskjellige fargeprogrammer og bølgelengder, kan du oppnå gode resultater i behandlingen av denne hudlidelsen. SilkeMyk LED-maske er et godt valg for personer som ønsker å prøve LED-masketerapi mot psoriasis. Med sine fire forskjellige lysprogrammer og spesifikke fordeler, kan den bidra til å forbedre hudens tekstur, redusere betennelse og gi langvarige resultater. Utforsk fordelene med LED-masketerapi og ta vare på din psoriasis-rammede hud på en skånsom og effektiv måte.

 

 

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

1. Er LED-masketerapi egnet for alle typer psoriasis?

LED-masketerapi kan være effektiv for ulike typer psoriasis, inkludert plakkpsoriasis, guttatpsoriasis og invers psoriasis. Det er imidlertid individuelt hvordan utbrudd kommer og går, så det gjelder å finne det som passer best for deg.

2. Er det noen bivirkninger ved bruk av LED-masketerapi?

LED-masketerapi er generelt trygg og har få rapporterte bivirkninger. Noen personer kan oppleve mild rødhet eller følsomhet i huden rett etter behandlingen, men dette går vanligvis raskt over.

3. Hvor lenge tar det før jeg ser resultater av LED-masketerapi mot psoriasis?

Tidsrammen for å se resultater kan variere fra person til person. Noen kan oppleve forbedringer etter noen få ukers regelmessig bruk, mens andre kan trenge lengre tid. Det er viktig å være tålmodig og fortsette behandlingen over tid for å oppnå ønsket effekt.

4. Kan LED-masketerapi brukes i kombinasjon med andre behandlingsmetoder for psoriasis?

Ja, LED-masketerapi kan være en god tilleggsbehandling for psoriasis i kombinasjon med andre behandlingsmetoder som foreskrevet av legen din. Det kan bidra til å forbedre resultatene og redusere symptomene på psoriasis.

Kjøp LED-masken fra SilkeMyk her

Interne lenker:

Tilbake til bloggen