Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

På jakt etter den perfekte gave til valentines og morsdag? Da har du kommet til riktig sted! Den 13. februar i år er det morsdag, og allerede dagen etter er det Valentines - så nå er tiden absolutt inne for å bestille noe fint til samboeren, mamma, kjæresten, kona, bonusmamma eller hvem det måtte være som står deg nær og som fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

For disse flotte damene i ditt liv som alltid varter opp alle andre og setter sine egne behov til side fortjener også litt luksus innimellom. Og vet du hva som er skikkelig luksus? Vårt Gua Sha-sett i rosenkvarts med gulldetaljer! Fra 1. februar til 14. februar kjører vi Valentines og morsdag-kampanje på vårt lekre Gua Sha-sett, og du får hele 20% rabatt på settet! Hvor fantastisk er ikke det?Silkemyk sitt Gua Sha-settÅ massere ansiktet med Gua Sha har mange fordeler, og her er noen av dem:

  • Redusere rynker og fine linjer
  • Forebygge anspente muskler og hodepine
  • Redusere oppblåsthet og hevelse i ansiktet
  • Få strammere hud og mer markert kjeve
  • Behandle sensitiv hud, rosacea og sprengte blodkar
  • Behandle akne
  • Økt mikrosirkulasjon, lymfedrenasje og blodsirkulasjon

LES MER: 9 fordeler med Gua Sha

Perfekt gave til den som har alt

Vårt Gua Sha-sett er en perfekt gave til de som har alt, men som fortjener litt mer egentid, selvpleie og luksus i hverdagen! Gua Sha-massasje kan du utføre hver dag for å øke blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen i ansiktet. Du kan også bruke den etter behov, for eksempel ved spenninger i kjeve, anspente muskler i nakke eller ved hodepine.

Silkemyk sitt Gua Sha-sett er som sagt laget av Rosenkvarts, men visste du at Rosenkvarts er en krystall og at den kalles kjærlighetssteinen? Den rosa fargen på steinen symboliserer kjærlighet og varme, noe som er helt perfekt for både morsdag og valentines!

I denne introduksjonsvideoen viser Mie Cappelen frem vårt produkt og hvordan Gua Sha-massasje utføres:


Ønsker du en “steg for steg-guide” på hvordan du utfører Gua Sha-massasje så kan du lese dette blogginnlegget vi har skrevet tidligere.

Det er en grunn til at Gua Sha har blitt så populært. Det en et avslappende, avspennende og miljøvennlig skjønnhetsritual elsket av influensere og kjendiser verden over! Med vår rabattkode kan du akkurat nå kjøpe vårt Gua Sha-sett til kun 399,-! Førpris 499,-. Vi er helt sikre på at mottaker av gaven vil elske denne formen for ansiktsmassasje. Det gjør i alle fall vi!

Tilbake til bloggen