Retur

Hvordan sender jeg i retur?

Dersom du ønsker å returnere din bestilling, må du ta kontakt med vår kundeservice eller skrive en forklaring om returårsak og legge ved pakken når du returnerer. 

Nettbutikk: Silkemyk.no 
Adresse: Sjøfartsgata 14, 7715 Steinkjer.
Åpent: Mandag til fredag: 09:00 – 16:00.

Angrerett

I henhold til angrerettloven har du som forbruker rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du mottok varene. Disse vilkårene gjelder både ved distansehandel og ved handel i våre butikker.

Dersom du vil benytte deg av angreretten, må du gi selger beskjed så snart som mulig og senest innen den dagen fristen går ut.

Angreretten skal gi deg mulighet til å undersøke varen forsiktig før du bestemmer om du vil beholde varen. Det kan bli nødvendig å åpne deler av innpakningen for å undersøke varens art, egenskaper og funksjon. Retten til å undersøke varen er begrenset og kan sammenlignes med den undersøkelsen du kan foreta hvis du kjøper varer i en butikk.

Dersom din bruk og undersøkelsen av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, er det mulig at du må betale kompensasjon til oss for at varen har mistet verdi. Du mister imidlertid ikke angreretten selv om du har gått utover undersøkelsesretten, eller begynt å bruke varen på vanlig måte så lenge du angrer innen angrefristen.

Du må først selv bære kostnadene ved returen også få de refundert når returen er godkjent hos oss. Du har ansvaret for at varen blir returnert med forsvarlig innpakning og emballasje. Du kan bli holdt ansvarlig for skade på varen ved uforsiktig eller uforsvarlig retur.

Send varen i originalforpakning godt emballert. Det kreves at du sender varen i retur med et registrert sporing fra Posten i og med at du har bevisbyrden for at varen er sendt i retur.

Retur som sendes i oppkrav hentes ikke ut av oss. Husk å legge ved kjøpsbevis eller annen dokumentasjon på at varen er kjøpt hos oss. Oppgi også navn og adresse samt kontonummer for eventuell tilbakebetaling.

Feil vare mottatt

  1. Ta kontakt med vår kundeservice umiddelbart for å melde fra om feilen. Du kan nå oss på telefon: +47 929 53 442 eller via e-post på post@silkemyk.no.

  2. Oppgi informasjon om din bestilling, inkludert bestillingsnummer og beskrivelse av det feilaktige produktet du har mottatt.

  3. Vår kundeservice vil gi deg instruksjoner om hvordan du kan returnere det feilsendte produktet og få riktig produkt tilsendt så snart som mulig.

Kansellere bestilling

  1. Ta kontakt med vår kundeservice så snart som mulig for å informere om at du ønsker å kansellere bestillingen. Du kan nå oss på telefon: +47 929 53 442 eller via e-post på post@silkemyk.no.

  2. Gi oss informasjon om bestillingsnummeret ditt og grunnen til kanselleringen.

  3. Vår kundeservice vil hjelpe deg med å behandle kanselleringsforespørselen og sørge for at du får tilbakebetalt beløpet på en måte som passer deg, i henhold til våre vilkår og betingelser.

Skadet vare under forsendelse

Dersom du har mottatt en skadet vare under forsendelse, ber vi deg om å følge disse trinnene:

  1. Ta bilder av den skadede varen og emballasjen den kom i umiddelbart etter mottak. Dette vil være nyttig for å dokumentere skaden.

  2. Ta kontakt med vår kundeservice så snart som mulig, helst innen 48 timer etter mottak av varen. Du kan nå oss på telefon: +47 929 53 442 eller via e-post på post@silkemyk.no.

  3. Gi oss detaljert informasjon om skaden og legg ved bildene du har tatt. Dette vil hjelpe oss med å raskt evaluere situasjonen og ta de nødvendige tiltakene.

  4. Vi vil vurdere saken din og gi deg instruksjoner om hvordan du kan returnere den skadede varen eller eventuelt få en erstatning, avhengig av produkttilgjengelighet og ditt ønske.

Bytte produkt

For å bytte et produkt hos oss, må produktet være uåpnet og bytteforespørselen må gjøres innen 14 dager etter at du mottok varen din.

Tilbakebetaling

Ved tilbakebetaling av innbetalt beløp så skjer dette utelukkende til samme betalingsmåte som ble brukt ved kjøp. Alle betalinger vil bli utbetalt 14 dager etter at du har sendt oss nødvendig informasjon og at vi har kontrollert din retur.