Hvordan bruke Heatless Curls til å krølle håret

Hvordan bruke Heatless Curls til å krølle håret

I dette innlegget skal vi vise deg hvordan du lager lekre krøller i håret med minimal innsats og slitasje på håret ditt. Et mer genialt produkt enn Heatless Curls skal du lete lenge etter, og vi er så fornøyd med denne lanseringen. Så hvis du ønsker å lære deg å lage krøller over natten så bør du lese videre!

Men først: hva er egentlig Heatless Curls?

Det er akkurat det produktnavnet tilsier - en måte å krølle håret på uten å bruke varmeapparater. I stedet for å bruke varmeapparater til å style håret ditt kan du altså bruke dette hårbåndet til å lage krøller i håret over natten. Dette er en super teknikk for alle som ønsker å style håret sitt, men som samtidig er opptatt av hårpleie og det å ha sunt og frisk hår.

Det er en kjent sak at man ved å bruke varmeapparater, spesielt ved jevnlig bruk og høy temperatur, skader håret over tid. Varmen fra en krølltang eller rettetang kan være svært skadelig for håret, og det vil over tid bli tørt, slitt og krusete med tupper som i verste fall brekker av. Og det vil vi jo ikke!Heatless Curls

Slik bruker du Heatless Curls set:

1. Fukt håret først for best resultat. Enten ta en dusj slik at håret får varm damp på seg, eller ta vann på hendene som du presser inn i håret ditt. Viktig at håret ikke blir for bløtt, da det muligens ikke vil rekke å tørke skikkelig før du tar ut bøylen.

2. Del så håret ditt inn i to seksjoner. Del skillen din slik du vanligvis pleier å ha den, enten det er midtskill eller sideskill.

3. Plasser hårbøylen på midt oppe på hodet og fest den med hårklypen som følger med slik at bøylen holder seg på plass gjennom natten.

4. Tvinn så håret ditt i små seksjoner rundt hårbøylen, og bruk scrunchiene til å feste håret godt når du er ferdig.

5. Noen velger å spraye håret med hårspray før man legger seg for ekstra hold. Se ann hårtypen din, og test gjerne begge deler for å se hva du liker best og hva som gir det peneste resultatet.

6. Sov med hårbøylen i over natten, eller ha den i håret i minst 4-5 timer.

7. Løsne scrunchiene, ta ut bøylen og style håret som du ønsker. Gre forsiktig ut håret ditt med en børste beregnet for krøller, slik at krøllene blir myke og fine. Spray gjerne håret med hårspray som en siste touch up for best mulig hold i krøllene.

Fordeler med å bruke Heatless Curls til å krølle håret:

  • Helt uten bruk av varme som skader håret
  • Få fine krøller på null komma niks
  • Utrolig enkelt å bruke
  • Skånsom mot håret
  • Enkelt å få til en mer naturlig look
  • Passer til alle hårtyper
  • Passer til både langt og kort hår

Lykke til med hårstylingen!

Tilbake til bloggen