Hårfjerning med IPL-laser for menn

Hårfjerning med IPL-laser for menn

Hårfjerning med IPL-laser gir veldig gode resultater og er en svært effektiv metode for hårfjerning for menn. Hvor mange er ikke lei av at nakkehårene vokser ut raskt og ødelegger hele frisyren? Eller ønsker å fjerne hår på brystkassa eller armhulene, men synes voksing er smertefullt? Gutta - ikke vær redd for å investere i Silkemyk sin IPL-laser!

Hårfjerning er ikke lenger noe kun kvinner driver med. Menn har riktignok lenge drevet med barbering og trimming av ansiktshår og skjegg, men i dag er det også mange menn som ønsker å fjerne uønsket hårvekst andre steder på kroppen. I dette innlegget skal vi snakke om hårfjerning med ipl-laser for mannfolka!

Det finnes mange metoder for å fjerne kroppshår for menn, blant annet barbering, voksing, epilering, hårfjerningskrem og napping. Barberhøvelen er en populær hårfjerningsmetode for mange menn, men her kan man risikere å få små kutt, røde nupper, inngrodde hår og sår hud. Hårfjerningskremer har også blitt populært, men resultatet varer ikke spesielt lenge og det er ofte en litt klønete og klissete prosess.

Silkemyk sin IPL-laser kan også brukes av menn

Unngå kløe, nupper og sår hud med IPL-laser

Vi i Silkemyk ønsker å opplyse mannfolka om at IPL-laser er et supert alternativ når det kommer til langvarig hårfjerning, og at det absolutt ikke bare er for damer! En av hovedgrunnene til at mange velger å bruke IPL til å fjerne uønsket hårvekst er for å slippe kløe etter barbering, nupper i huden og sår hud.

En annen grunn er selvfølgelig også at resultatet holder seg mye lenger enn ved barberingsmetoder der håret kuttes av, som for eksempel barbering. IPL-hårfjerning krever flere behandlinger, men resultatet er så godt etter 12 uker at det bare trengs en oppfriskning hver 2-3 måned for å vedlikeholde det silkemyke resultatet.

IPL-laser er lenge blitt brukt av toppidrettsutøvere

I starten ble hårfjerningslasere brukt av menn som følte at hårveksten på kroppen hemmet deres prestasjoner, som f.eks. toppidrettutøvere, syklister, svømmere og kroppsbyggere. I dag derimot brukes IPL-laser av mange flere enn det. Det er mange grunner til at menn ønsker å fjerne hår med laser. Mange menn sjeneres over hår på rygg, mage, skuldre og ønsker å føle seg mer velstelt uten at det krever så mye innsats.

De vanligste områder på kroppen menn behandler med IPL-laser er:

  • Hals
  • Nakke og rygg
  • Bryst og mage
  • Armhuler
  • Hår mellom øyebryn
  • Skuldre
  • Armer
  • Tær og fingre
  • Lår og legger
  • Skjeggvekst, spesielt hvis man sliter med inngrodde hår

IPL-hårfjerning er godt egnet for menn på grunn av mye pigment i kroppshåret

Selv om mange menn tenker at laserbehandling på uønsket hårvekst er forbeholdt kvinner, er det faktisk sånn at mannfolka er veldig gode kandidater for denne type hårfjerning. Grunnen er at IPL-hårfjerning fungerer ved at IPL-lysbølgene treffer melaninet i håret under huden, og at lyset blir absorbert av hårsekkene. Varmen fra lysenergien setter aktive hårstrå i dvalemodus, noe som betyr at nye hårstrå ikke vokser ut.

Det betyr rett og slett at IPL-teknologi fungerer best hvis hårstråene er mørkere enn huden din, noe det veldig ofte er hos menn. Menn har ofte mørke hår og generelt mørkere kroppshår enn kvinner. Også menn med lys hud og lyst hår på hodet har ofte mørke kroppshår, noe som er ideelt for et godt og mer effektivt resultat av IPL-behandling.

Bruksanvisning for IPL-laser fra Silkemyk

Vær forsiktig ved intimhårfjerning

Man kan fint fjerne uønsket hårvekst i området rundt kjønnsorgan og på venusberget, men menn bør være forsiktig når det kommer til nedre mageregion og selve kjønnsorganet. Laserbehandling på mannlige kjønnsorgan anbefales ikke, da varmen fra laseren kan være uheldig for sædproduksjon.

Er IPL-hårfjerning dyrere enn barbering?

Det kan føles som at hårfjerning med IPL-laser er dyrt akkurat i det man kjøper produktet, men husk at dette er en engangssum - og laseren varer i 10 år ved riktig bruk.

Ved å bruke andre hårfjerningsmetoder må man kjøpe forbruksvarer som koster mindre, men som må kjøpes ofte. Bare tenk så mye penger mange bruker på hårfjerningskremer, voksstrips, barberhøvler og barberblader. For ikke å snakke om kostnadene med aftershavegelé, barberskum, skjeggoljer og barberingsoljer for å unngå røde nupper, sår og sensitiv hud, kløe og tørr hud.

Les også: IPL hårfjerning med laser VS barbering. Her regner vi ut hvor mye tid og penger du faktisk sparer på å bytte ut barberhøvelen med vår IPL-laser.

Mange menn tyr til hårfjerning med IPL-teknologi på grunn av den konstante irritasjonen av huden når du barberer. Det er ingen tvil om at sår hud, inngrodde hår og røde nupper kan være sjenerende både for kvinner og menn. Mange ønsker også å redusere hårvekst på grunn av hygieniske årsaker. Faktisk så er svetteproduksjonen forbundet med hårsekkene. Dette betyr at du kan redusere mengden med svette som utskilles ved å fjerne uønsket hårvekst.

Så for å konkludere: IPL-laser er definitivt for menn!

Tilbake til bloggen