IPL hårfjerning med laser VS barbering | SILKEMYK

IPL hårfjerning med laser VS barbering

Er du lei av inngrodde hår, nupper og sår hud som følge av barbering? Og smertefulle opplevelser med voksing, epilering og threading for å fjerne uønsket hårvekst? Da bør du fortsette å lese - for i dette innlegget viser vi deg at du faktisk sparer både tid og penger på å fjerne hår med IPL-hårfjerner.

Metoder for fjerning av uønsket hårvekst

Har du vurdert å kjøpe en IPL hårfjerner, men synes prisen er litt stiv og vet ikke helt om det er verdt pengene? I dette innlegget skal vi regne litt på hvor mye tid og penger du faktisk sparer på å bytte ut barberhøvelen med en IPL hårfjerner fra Silkemyk.

Fjerning av uønsket hårvekst er en av de vanligste kosmetiske behandlingene vi gjør. Selv om kroppshår er helt naturlig er det mange kvinner og menn som likevel ønsker å fjerne hår på enkelte områder på kroppen. De fleste velger å gå den tradisjonelle veien med barbering, andre vokser hårene enten hjemme eller på salong. Noen velger også napping, threading og epilering. Fellesnevneren for disse metodene er at de ofte er både smertefulle, kostbare og gir inngrodde hår, røde nupper og sår hud.

Dame bruker Silkemyk IPL hårfjerner til å fjerne hår på leggene

10 år med IPL hårfjerning VS barbering

Flere og flere får øynene opp for IPL-teknologi og velger å fjerne uønsket hårvekst med IPL-laser, og med god grunn. Hårfjerning med IPL-laser er helt smertefritt, veldig effektivt og gir et langvarig resultat som krever lite vedlikehold. Vår IPL hårfjerner koster mye mer enn en barberhøvel, men siden vårt produkt varer i 10 år vil man likevel tjene inn disse pengene raskt.

Spar penger med IPL-teknologi

10 år med hårfjerning med Silkemyk sin IPL-laser koster 1999 kroner. Til sammenligning koster 10 år med barbering faktisk hele 8720 kroner! Dette er kun for barberhøvel og barberblad. Alle pengene man i tillegg bruker på aftershavegelé, barberskum og barberingsoljer for å unngå inngrodde hår og nupper er ikke tatt med i regnestykket.

Dame fjerner hår i armhulene med Silkemyk sin IPL hårfjernerRegnestykket tar utgangspunkt i en snittpris pr barberhøvel på 95 kroner, at man kjøper ny høvel 4 ganger i løpet av 10 år, at en pakke med 4 barberblad koster 139 kr og at man bytter barberblad to ganger i måneden.

Spar tid med IPL-teknologi

Vi har til nå fastslått at ved å bruke vår IPL-teknologi til hårfjerning vil man altså spare mye penger. Men hva med tid? Hvor mye tid sparer man egentlig på å bytte fra barbering til IPL hårfjerning?

Det er vanskelig å fastslå akkurat hvor mye tid hver enkelt bruker på barbering da det er individuelt hvor ofte og hvor mye kroppshår man barberer. Hvis man tar utgangspunkt i at man i snitt bruker 10 minutter to ganger i uka, så vil det i løpet av 10 år bli hele 173 timer!

Med vår IPL hårfjerner tar en behandling i snitt 20 minutter. De første tolv ukene bør man gjøre behandlingen én gang i uken til man oppnår optimalt resultat. Etter dette holder det med en touch up én gang hver 2. måned. I løpet av 10 år vil det bli 20 timer. Tenk så mye gøy du kan bruke de 153 timene på som er mye mer givende enn hårfjerning. Det tilsvarer faktisk litt over 4,5 arbeidsuker!

Unngå inngrodde hår og nupper

Barbering har også en rekke ulemper som man unngår ved å bruke IPL-laser til hårfjerning. Er du ikke lei av å lete etter den perfekte metoden for å unngå røde nupper når man barberer? Eller å kjøpe nye kremer for å unngå inngrodde hår etter barbering?

Når man fjerner hår med en IPL hårfjerner så slipper man å tenke på disse tingene. Du får verken nupper, inngrodde hår eller sår hud. Tvert imot vil huden din elske deg. Bruk IPL-laseren hver 2. måned etter ønsket resultat, smør deg med en god fuktighetskrem etter behandling og nyt en silkemyk hud som varer.

Men hva er egentlig en IPL hårfjerner?

En hårfjerningslaser bruker IPL-teknologi som består av lysbølger som danner hvitt lys. Disse lysbølgene er skånsomme, korte og velegnet for behandling av hårsekker som ligger rett under huden. Lyset fra IPL-laseren treffer melaninet i håret, og det hvite lyset blir så absorbert vekk fra hårsekkene.

Varmen fra lysenergien setter aktive hårstrå i dvalemodus, slik at nye hårstrå ikke vokser ut. Som du kanskje vet vokser hår i sykluser og veksler mellom å være aktive og passive. Laseren stopper kun aktive hårstrå - derfor må IPL behandlinger gjentas over tid. Behandlingene fjerner uønskede hår og gir et langvarig resultat. Områdene som skal behandles bør barberes først, og smøres med fuktighetskrem etter behandling for å holde huden godt og for å oppnå ønsket resultat.

Hårfjerning med IPL-laser gjør at hårveksten på området du ønsker å fjerne hår fra vokser ut tynnere og langsommere for hver behandling - helt til du blir silkemyk. Likevel krever alle former for IPL-hårfjerning vedlikehold, og du bør være forsiktig dersom noen hevder at hår kan fjernes permanent uansett hårfjerningsmetode. Hårstråene vil begynne å vokse tilbake med tiden, men det holder å benytte IPL-laseren en gang hver 2. måned etter du har fullført de første behandlingene. Huden din vil elske deg!

Er du klar for å bytte ut barberhøvelen med en IPL hårfjerner fra Silkemyk? Du kommer ikke til å angre!

Tilbake til bloggen