Silkemyk sin LED-maske bruker lysterapi til å behandle hud i ansiktet

Ansiktsbehandling med LED-maske og lysterapi

Ønsker du å fjerne pigmentflekker, kviser og arr i ansiktet? Redusere sensitivitet, rødhet, rynker og linjer i huden? Da bør du prøve lysterapi i ansiktet med LED-maske.

LED-masker er teknologi fra NASA

Ja, du leste riktig. Det var faktisk NASA som først forsket på teknologien bak lysterapi og LED-masker. NASA utviklet LED-lysteknologi for å forske på om man kunne gro planter inne i romfergene da de var ute i verdensrommet.

LED-lys stimulerer celler til å produsere mer av det kjemiske adenosintrifosfatet (ATP) som øker sunn vekst og produksjonen av kollagen. Da forskerne prøvde infrarødt lys på astronautene viste det seg at sårene deres grodde raskere. Videre forskning viste flere ulike positive effekter av infrarødt lys på huden vår - og dermed var vitenskapen om LED-lysterapi født.

Hva er lysterapi?

Lysterapi med bruk av LED-lys er en skånsom behandlingsform som drar nytte av hudens naturlige helbredende egenskaper. Terapien fungerer ved at man tilfører infrarødt lys i forskjellige bølgelengder til huden som får den til å tro at den er skadet.

Dermed settes en helt naturlig reparasjonsprosess i gang i hudcellene. Kollagen- og elastinproduksjonen i huden stimuleres, og resultatet er forbedret hud. LED-lysterapi booster sliten hud ved å gi hudcellene mer energi, noe som igjen fører til at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer og kvitter seg med avfallsstoffer.

Hva er en LED-maske?

En LED-maske er et eksklusivt skjønnhetsverktøy som gjør at du kan ta i bruk teknologien bak LED-lysterapi i ditt eget hjem. Masken behandler huden din ved å lure den til å tro at den er skadet. Masken gjør dette ved å avgi infrarødt lys i ulike bølgelengder som penetrerer huden på ulike nivåer.

Det finnes ulike LED-masker på markedet, men Silkemyk sin LED-maske har hele 576 LED-lys, sammenlignet med andre masker som har kun 100-200 lys. Dette sørger for en optimal behandling av hele ansiktet.

LED-masken til Silkemyk har 4 ulike lysprogrammer som behandler huden din på ulike måter. De ulike fargebehandlingene har en rekke fordeler for huden din, og LED-masker har derfor blitt et populæt produkt for å behandle ulike hudproblemer.

Silkemyk sin eksklusive LED-maske for lysterapi til ansikt

Hva gjør LED-lysterapi for huden din?

Behandling med LED-lys gir en rekke fordeler for huden din, blant annet:

  • stimulerer kollagenproduksjonen i huden
  • regenererer hudceller og gir mer energi
  • jevner ut hudtonen din
  • glatter ut fine linjer og rynker
  • forhindrer kviseutbrudd og rødhet
  • styrker sensitiv hud
  • reduserer pigmentflekker og arr
  • regulerer fet hud
  • gjør huden din fastere
  • bekjemper aldringstegn

Hvem bør bruke LED-maske?

Lysterapi ved bruk av LED-maske passer til alle, uavhengig av hudfarge og hudtype. Maskene er ekstra bra for alle som sliter med ulike hudproblemer og utfordringer som rosacea, rød og irritert hud, kviser og arr, pigmentflekker i huden, rynker og ujevn hud.

Hvilken LED-maske bør du velge?

Etterhvert som LED-masker har blitt et populært produkt for hjemmebruk har det kommet flere produsenter på banen. Silkemyk sin maske scorer høyt på mange kvalifikasjoner man ønsker i en LED-maske.

Blant annet har masken hele 576 LED-lys, sammenlignet med andre masker på markedet som kun har 100-200 lys. Det er også en av få masker som har et grønt fargeprogram og som har et lekkert 3D-design. 3D-designet gjør at masken buer seg perfekt rundt ansiktet og gir en god passform som sørger for en optimal behandling av hele ansiktet.

Tabell som sammenligner ulike LED-masker og deres kvalifikasjoner

Fungerer LED-masker til hjemmebruk?

Ja. LED-maskene som selges til hjemmebruk gir gode resultater. Her er en metastudie som handler om LED-lysterapi og effekten av det som du kan lese om du ønsker mer informasjon. I følge studien rapporterte de som brukte LED-maske daglig i 12 uker at de opplevde glattere ansiktsrynker, redusering av fine linjer i huden, forbedret hudtone, glattere hud og en reduksjon av kviser. Sistnevnte opplevde 83% av de som brukte lysterapi bare etter 8 uker!

Det er flere kliniske undersøkelser som viser lovende resultater med lysbehandling. Behandlingen er oppfattet som trygg og skånsom. Lysterapi er derfor et godt alternativ for alle som ønsker å fjerne pigmentflekker og kvisearr i huden, og å redusere sensitivitet, rødhet, rynker og fine linjer.

Er LED-masker trygge i bruk?

Ja. LED-maskene som selges til hjemmebruk er mer skånsomme enn de som brukes ved hudklinikker noe som gjør maskene trygge å bruke - selv på egenhånd. Silkemyk har sørget for at spekteret av lysbølger som brukes er 100% fri for UV-lys og blålys, slik at masken er helt trygg å bruke.

Masken skader verken hud eller øyne, og er selvfølgelig både CE-merket, klinisk testet og FDA-godkjent! Masken kommer med beskyttelse til øynene slik at LED-lyset ikke vil skade øynene under behandling.

Vi har valgt å ikke ha et blått fargeprogram i vår maske, da det potensielt kan være fare for øyeskade dersom noen skulle finne på å stirre direkte inn i lyset. Dette er et hjemmeprodukt og vi kan ikke styre hvordan folk velger å bruke masken, derfor har vi valgt å eliminere alle faktorer som potensielt kan være skadelig.

LED-lys og UV-lys må ikke forveksles

Det er viktig å ikke forveksle LED-lys med UV-lys. Alt lys kan endre biologisk materiale, og UV-lys vil gi oss aldringstegn og solskader. LED-lys derimot benytter seg at fordelene lys kan gi til huden vår ved å gi den energi, uten de skadelige bivirkningene som UV-lys gir. Våre masker er derfor 100% fri for UV-lys.

Kvinne holder frem Silkemyk sin LED-maske

Behandle linjer og rynker i huden

Kollagen er svært viktig for hudens helse og skjønnhet. Det røde fargeprogrammet til LED-masken er kollagenforsterkende og er grunnlaget for de mest omtalte fordelene, nemlig bekjempelse av rynker og aldringstegn.

LED-masken på det røde fargeprogrammet vil forbedre hudens fasthet, samt bekjempe alderingstegn og rynker. Den vil også ha en virkningsfull reduksjon på fine linjer og gi deg en sunnere og glattere hud som ser yngre ut. Prøv å bytt ut anti age-kremer med LED-masken. Du kommer ikke til å angre!

Fjerne pigmentflekker i ansiktet

Å behandle pigmentflekker, mørke områder og ujevn pigmentering i huden vil vanligvis ta flere måneder, og noen ganger opptil flere år å bli kvitt. Dette er særlig hvis eneste behandling er bruk av hudkremer som bare jobber i overflaten av huden.

Med LED-lysbehandling vil man aktivere hudens naturlige reparasjonsprosess, og behandlingen gir hudcellene hjelp til å heles mer effektivt. LED-masken bryter ned oppsamlinger med melanin, slik at huden din går tilbake til sitt normale pigmentnivå. Dette vil redusere synligheten av pigmentflekker i huden. Huden din vil bli mye sunnere, du vil oppleve en jevnere hudtone og ikke minst oppleve en effektiv behandling.

Behandle betennelse og røde flekker i huden

Betennelser og rødhet i huden skader hudens helse og ikke minst utseende. Å kun bruke hudkremer som virker i overflaten av huden kan føre til irritasjon og lite bedring.

Lysterapi helbreder huden din innenfra og ut helt smertefritt, og det vil styrke hudens barriere. LED-masken behandler huden gjennom å øke blodtilstrømning og sirkulasjon i skadet vev, og dermed redusere betennelse i huden. Masken vil også hjelpe hudceller og vev med å regenerere seg selv og heles raskere.

Lysterapi med LED-lys er fantastisk teknologi, og en LED-maske er definitivt en investering i huden din.

Tilbake til bloggen