Ung og frisk hud med LED-maske | SILKEMYK

Ung og frisk hud med LED-maske

For de fleste av oss er nok LED-masker et relativt nytt konsept, men det har faktisk eksistert hos profesjonelle klinikker i 30 år allerede. Visste du at det var NASA som først forsket på lysterapi til behandling av hud? De oppdaget at LED-lys hadde gode resultater når det kom til heling av sår og reparering av bindeledd.

Hvordan fungerer egentlig en LED-maske?

Silkemyk sin LED-maske fungerer ved at den gir fra seg ulike bølgelengder av lys som lurer huden vår til å tro at den er skadet. Dermed settes en naturlig reparasjonsprosess i gang i hudcellene våre. Det stimuleres produksjonen av kollagen i huden vår, og det er nettopp kollagen som holder huden vår ung, stram og rynkefri.

Masken stimulerer også hudcellene våre slik at de får mer energi. Denne energien bruker cellene på å ta opp mer næringsstoffer og kvitte seg med mer avfallsstoffer. Silkemyk har tatt LED-masken ut av hudklinikken, og inn i hvem som helst sitt hjem. Dette produktet kan du nemlig bruke hjemmefra - helt trygt. Masken er klinisk testet og er selvfølgelig FDA-godkjent!

 

I dette blogginnlegget skal vi gå i dybden på Silkemyk sin LED-maske, og hva den kan gjøre for deg og din hud.


Hva er LED-lysterapi?

Lysterapi ved bruk av LED-lys er en skånsom behandlingsform som drar nytte av hudens naturlige helbredende egenskaper. Terapien fungerer ved at man tilfører infrarødt lys i forskjellige bølgelengder til huden. De ulike fargebehandlingene har en rekke fordeler for huden din, og LED-masker har derfor blitt en populær behandlingsform for ulike hudproblemer.

Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen i huden, glatter ut fine linjer og rynker, forhindrer kviseutbrudd og rødhet, reduserer pigmentflekker og arr, regulerer fet hud, gjør huden fastere og bekjemper aldringstegn.

LED-maske fra Silkemyk blant våre favorittprodukter innen skjønnhet og hudpleie.

Kollagenproduksjon er viktig for huden din

Visste du at det proteinet som strammer og styrker huden din heter kollagen - og at produksjonen av kollagen i kroppen avtar etterhvert som vi eldes? Faktisk så bryter kroppen ned mer kollagen enn den klarer å produsere allerede etter vi fyller 25 år, og det er derfor vi etterhvert får slappere hud og mer rynker.

I prinsippet klarer kroppen å produsere kollagen selv, men problemet er at krefter som blant annet aldringsprosessen begynner å jobbe mot oss. Derfor har vi i Silkemyk lansert et nytt produkt - nemlig en LED-maske som setter i gang kollagenproduksjon i huden.

 

GUIDE: Hvordan bruke Silkemyk sin LED-maske helt trygt hjemmefra.

LED-masken vår gir en effektiv og fantastisk behandling som holder huden din ung og frisk lenger. Her kommer en guide for hvordan du bruker din LED-maske fra Silkemyk. Du kan bruke masken når som helst og hvor som helst, men mange liker å bruke den på kveldstid etter man er ferdig med hudpleierutinen sin. Dette er en helt smertefri behandling som tar rundt 10-20 minutter avhengig av hvilket resultat du ønsker å oppnå.


1. Start med å koble maskinen til batteribanken som følger med produktet. Det er viktig at batteriet er fulladet før du begynner behandlingen.

2. Bruk de ergonomiske silikonpadsene for å tilpasse masken til din ansiktsform slik at den sitter godt.

3. Du slår på LED-masken ved å berøre klistremerket ved venstre øyeåpning.

4. Bytt mellom fargeprogrammene ved å berøre klistremerket ved høyre øyeåpning. Velg det du ønsker å bruke. Helt konkret så fungerer Silkemyk sin LED-maske ved å bruke 4 forskjellige fargeprogrammer - alle med ulike egenskaper.

De ulike lysbehandlingene trenger inn i huden i ulike dybder for å behandle forskjellige hudutfordringer. Bruk denne oversikten hvis du er usikker på hvilket fargeprogram du burde velge til din hud.

Oversikt over LED-maskens fargeprogrammer og hva de gjør for huden din

Rødt lys: Denne lysbehandlingen trenger dypest inn i huden. Den regenererer hudcellene, reduserer aldringstegn som rynker og fine linjer, og den jevner ut hudtonen din.

Gult lys: Denne lysbehandlingen styrker sensitiv hud og reduserer rødhet i huden.

Grønt lys: Denne lysbehandlingen roer ned irritert hud, og denne jevner også ut hudtonen slik som rødt lys.

Multiprogram: Dette er et genialt multiprogram der du får litt av alt! Behandlingen starter med rødt lys, går over til gult lys, tilbake til rødt lys igjen, før det avsluttes med grønt lys.

5. Sett deg i sofaen, ta på noe gøy på TV og slapp av!

6. Masken slår seg automatisk av når behandlingen er ferdig.

Vi i Silkemyk har forståelse for at noen synes det er enklere å lære visuelt. Vi har derfor laget en videoguide med instruksjoner for hvordan man bruker vår LED-maske som du kan se her.

Hvor raskt ser man resultater?

Dette er en mild behandlingsform som er tilpasset hjemmebruk - du vil derfor se en gradvis forbedring i huden din allerede etter første behandling. Likevel vil det ta flere uker før man oppnår et fullverdig resultat.

Hvor ofte skal man bruke LED-masken?

Vi anbefaler å bruke masken 4-7 ganger i uken, og gjerne på kvelden etter at du har gjort hudpleierutinen din. Lengden på hver behandling ligger ofte på 10-20 minutter. Et fullverdig resultatet varer hos de fleste i ca 180 dager. For å vedlikeholde resultatet anbefaler vi at man fortsetter behandlingen med vår LED-maske med 4-6 ukers mellomrom.

Fungerer LED-masker for hjemmebruk?

Ja. Ifølge kliniske metastudien som handler om LED-lysterapi er effektivt rapporterte de som bruke LED-masken daglig at de etter 12 uker opplevde:

- 87 % fikk glattere ansiktsrynker og finere linjer i huden
- 81% fikk forbedret hudtone og forbedret glatthet i huden.
- 83% opplevde reduksjon av kviser etter bare 8 uker.

Hvorfor er lysterapi bra?

LED-lysterapi stimulerer kollagenproduksjonen i huden din. Det er kollagen som gjør at huden din holder seg ung, stram og full av glød. LED-masken vil redusere pigmentering, rødhet og hissig inflammasjon i huden. Masken regulerer oljeproduksjon og bekjemper akne og uren hud. Den hjelper huden din å danne ny kollagen og utligner ujevnheter som rynker og linjer i huden. Den gir deg yngre og friskere hud, og revitaliserer huden i dybden.

Hvem passer LED-lysterapi for?

Vår maske passer til alle uavhengig av alder og etnisitet, og den er helt trygg i bruk.

Er lyset skadelig for øynene?

Nei, det er ikke skadelig. Masken kommer med beskyttelse til øynene slik at LED-lyset ikke vil skade øynene under behandling. Unngå å se på lyset før og etter behandling.

Hvor fort vil man kunne se resultat av LED-lysbehandlingen?

Dette er en mild behandlingsform som forbedrer hudens egenskaper ved å sette i gang produksjon av kollagen i huden. Du vil derfor se en naturlig og gradvis forbedring allerede etter de første behandlingene. Det vil ta flere uker før man oppnår et fullverdig resultat, men det kommer til å være verdt det!

Gjør behandlingen vondt?

Nei, behandlingen med vår LED-maske er helt smertefri.

Er behandlingen farlig?

Nei, dette er en skånsom behandling tilpasset hjemmebruk og er ikke farlig. Masken er FDA-godkjent og klinisk testet. Man må ikke forveksle LED-lys med UV-lys.

Hvor lenge varer resultatet?

For de fleste varer resultatet i 180 dager fra du oppnår fullverdig resultat. For å vedlikeholde den sunne og friske huden din anbefaler vi at du fortsetter behandlingen med 4-6 ukers mellomrom.

Norske influensere elsker Silkemyk sin LED-maske

3 grunner til å investere i vår LED-maske.

1. Motkjemper aldringsprosessen og øker kollagenproduksjonen

Visste du at det proteinet som strammer og styrker huden din heter kollagen - og at produksjonen av kollagen i kroppen avtar etterhvert som vi eldes? Derfor har Silkemyk lansert et nytt produkt - nemlig en LED-maske som setter i gang kollagenproduksjon i huden. LED-masken hjelper derfor med å redusere ujevn og uren hud, pigmentering i huden, arr etter kviser, rødhet og aldringstegn som rynker og linjer.

2. Spar penger

Ved å bruke vår LED-maske hjemme vil man spare penger i det lange løp. Lysterapi kan man også gjøre hos hudpleieklinikker og skjønnhetssalonger, men prisen er en helt annen. I tillegg vil man ved å behandle huden sin med lysterapi kunne unngå mange hudutfordringer som krever dyre produkter. Dette kan være alt fra kremer mot akne, antirynkekremer, fete ansiktskremer for tørr og irritert hud, eksemsalve, ansiktsmasker og lignende.

3. Behandling hjemmefra

Med vår LED-maske kan du gjøre alle behandlinger selv - hjemmefra! Mange synes det er vanskelig å finne tid til å gå til klinikk eller salong - spesielt hvis man har både fast jobb og små barn - noe mange av oss har. Med vår LED-maske kan du ta ansiktsbehandlinger på kveldstid med beina på bordet og en episode med Grey’s Anatomy på skjermen etter ungene er lagt. Ved å investere i vårt produkt kan du med andre ord ta ansiktsbehandlinger akkurat når det passer deg best!

Vår LED-maske er en investering i egen hud, og siden den er designet til hjemmebruk kan du du ta LED-lysbehandlinger akkurat når det passer DEG best. Både du og huden din kommer til å elske LED-lysterapi, så har du ikke gjort det enda bør du sikre deg din LED-maske fra Silkemyk idag!

 

Tilbake til bloggen