Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Hjemme hos Elisabeth bruker hele familien LED-masken fra Silkemyk for å behandle akne, kviser, uren hud, rosacea, lupusutslett og psoriasis. Og det beste av alt? Alle merker en forbedring i huden. Og det er ikke så rart - for det er klinisk bevist at infrarødt lys har en terapeutisk effekt på huden vår.

Og det kan ikke bli noe annet en stor jubel på kontoret hos Silkemyk når vi får kundetilbakemeldinger på produktene våre som lyder som dette:

Rått! LED-masken brukes nå av hele familien med forskjellige utfordringer. Jeg har rosacea og den er betydelig dempet på bare tre uker. Jeg bruker masken annenhver dag. Sønnen på 17 bruker den mot akne og han merker forskjell på at de ikke blir så dype og vonde. Tørker kvisene ut fortere! Mannen har psoriasis og har brukt den bare noen få ganger, men det er akkurat som om det roer seg noen dager. Anbefales på det varmeste og jeg kommer til å reklamere for denne til alle med div hudproblemer!- Elisabeth Bremeyer C.

Vi har snakket med Elisabeth som kan fortelle at hjemme hos dem brukes faktisk LED-masken mot både rosacea, akne og psoriasis - og alle familiemedlemmene merker en forbedring i huden. Og det er ikke så rart - for man har faktisk sett i ulike rapporter at infrarødt lys har en terapeutisk effekt på symptomene på hudsykdommer som psoriasis, herpes, rosacea og akne.

Behandle Rosacea hjemmefra med LED lys-maske

Elisabeth selv forteller at hun sliter med Rosacea, som er en kronisk betennelse som gir rødhet i ansiktet og sprengte blodkar. Rosacea kan dukke opp på utallige måter, blant annet som rødming, irritasjon i øynene, synlige blodkar og rødhet i huden, kviselignende utslett, hevelse i ansikt, sensitiv hud, tørr hud, røde flekker i huden, kviseutbrudd, og noen ganger alt på en gang.

Elisabeth (41) forteller at hun nå har brukt LED-masken annenhver dag i 3 måneder, og gjerne med en god fuktmaske samtidig. Hun føler at det er akkurat som at fukten trenger enda lengre inn i huden i ansiktet når LED-masken står på i tillegg. - Jeg ønsket å prøve masken fordi jeg har i mange år vært plaget med uren hud, rosacea og de siste årene lupusutslett, og det er både skjemmende sosialt og går på psyken løs. I tillegg kan det til tider være smertefullt med sviende og brennende utslett, forteller Elisabeth.

Elisabeth opplevde at symptomene på Rosacea ble betydelig dempet etter bare 3 uker med lysbehandling. - Den har absolutt roet ned utslettet og det har ikke kommet et eneste utbrudd etter jeg begynte å bruke LED-masken fra Silkemyk. Jeg bruker rødt fargeprogram til behandling av min hud.

Før- og etterbilder som viser LED-masken fra Silkemyk sin effekt ved behandling

LED-masken behandler huden gjennom å øke blodtilstrømning og sirkulasjon i skadet vev, og dermed redusere betennelse i huden. LED-masken, spesielt på det røde lysprogrammet, er en effektiv behandling som vil berolige huden og redusere effekten av rosacea. Lysterapi helbreder huden din innenfra og ut helt smertefritt, og det vil styrke hudens barriere.

- Huden er blitt så utrolig mye roligere og er ikke vond i det hele tatt. Rødhet er nesten helt borte og jeg får faktisk stadig kommentarer på at huden min er blitt så fin. Jeg syns også porene i T-sonen er blitt mindre. Samlet sett er jeg strålende fornøyd, og så skal man heller ikke undervurdere å ta seg den pausen i hverdagen som det er å stelle med seg selv, sier Elisabeth.

LED-masken som behandling mot akne og kviser

Sønnen i hus er 17 år og bruker LED-masken som behandling mot akne og kviser. Han har ikke enda fått inn en fast rutine på antall behandlinger i uka (til mammas frustrasjon), men sier at kvisene tørker ut raskere og at de ikke blir så dype og vonde ved behandling med LED-masken.

- Min sønn er dessverre ikke flink til å bruke den jevnlig nok til å si om det hjelper veldig mye. Han sier dog at han merker at kvisene «tørker» fortere inn når han har brukt den. Jeg jobber med at han skal bruke den faste dager fremover, sier Elisabeth.

Med LED-lysbehandling vil man nemlig aktivere hudens naturlige reparasjonsprosess, og behandlingen gir hudcellene hjelp til å heles mer effektivt. Huden din vil bli mye sunnere og du vil oppleve å få en mye jevnere hudtone. Du vil også oppleve at LED-lysterapi har en god effekt på arr etter kviser. Ønsker du også å bli kvitt kviser i ansiktet? Da bør du ta en titt på vår LED-maske.

Sophie Elise Isachsen med Silkemyk sin LED-maske

Les også: Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt!

LED-lysbehandling mot psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom med betennelse i huden som gir røde og tørre utslett. På enkelte hudområder kan man ha et mer eksemlignende utslett uten skorper. I noen tilfeller kan utslettet inneholde væskefylte blemmer, og mange opplever også å være plaget med kløe.

Mannen i huset (44) er plaget med psoriasis i ansiktet, og spesielt rundt nesen. Han opplever det som svært skjemmende, og ville derfor prøve LED-masken. Han har brukt LED-masken til behandling for sin psoriasis bare noen få ganger, men forteller at han opplever at huden roer seg ned i noen dager i etterkant av lysbehandlingen.

- Jeg synes det er lurt å bruke LED-masken når du kanskje allikevel skal se nyheter på kvelden eller rett etter du har lagt deg. Da har man jo gjerne stelt huden og den er ren. Jeg syns det virker som huden tar opp de aktive stoffene i produktene når man bruker LED-masken. Bruk gjerne en god fuktmaske i alle fall en av dagene, sier Elisabeth avslutningsvis.

Behandle hudutfordringer hjemmefra

Med vår LED-maske kan du gjøre alle behandlinger selv - hjemmefra! Mange synes det er vanskelig å finne tid til å gå til klinikk eller salong - spesielt hvis man har både fast jobb og små barn - noe mange av oss har. Med vår LED-maske kan du ta ansiktsbehandlinger på kveldstid med beina på bordet og en episode med Grey’s Anatomy på skjermen etter ungene er lagt. Ved å investere i vårt produkt kan du med andre ord ta ansiktsbehandlinger akkurat når det passer deg best!

Vår LED-maske er en investering i egen hud, og siden den er designet til hjemmebruk kan du du ta LED-lysbehandlinger akkurat når det passer DEG best. Både du og huden din kommer til å elske LED-lysterapi, så har du ikke gjort det enda bør du sikre deg din LED-maske fra Silkemyk idag!

Tilbake til bloggen