Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Synes du det er vanskelig å finne tid til å gå til skjønnhetsklinikker og hudsalonger for å pleie huden? For Sophie Elise er løsningen Silkemyk sin LED-maske som kan brukes hjemmefra – akkurat når det passer henne.

– Sunn hud er viktig for meg, både fordi jeg synes det er spennende med hudpleie, men også fordi jeg har slitt så mye med akne, sier Sophie Elise Isachsen (26).

Selv om hun ønsker å prioritere tid til å ivareta huden, er hverdagene ofte travle for influenseren.

– Det er med andre ord ikke alltid jeg rekker å besøke hudpleier. I tillegg er jo det veldig dyrt, påpeker hun.

Nå har hun derimot funnet et produkt som gjør hudpleie tilgjengelig akkurat når det passer henne - nemlig LED-masken fra Silkemyk. LED-masken, som er skapt for hjemmebruk, har til hensikt å hjelpe mot hudutfordringer som aldringstegn, rødhet i huden, rynker, akne og sensitiv hud.

Sophie Elise viser frem LED-masken fra Silkemyk– Grunnen til at jeg ønsket å teste LED-masken i utgangspunktet, var tidligere positive erfaringer, sier Isachsen. - Jeg har nemlig brukt masse lysterapi hos proffe hudpleiere. Det er veldig gøy å ha mulighet til å gjøre det nå og da hjemme. Det føles som enkel luksus.

Mange fordeler med lysterapi

LED-masken, som har et 3D-design som buer seg rundt ansiktet, har hele 576 LED-lys. Lysene avgir ulike bølgelengder som har til hensikt å stimulere hudens produksjon av kollagen og elastin. LED-masken har 4 ulike fargeprogrammer, og i maskens behandlingsmeny velger man enkelt det programmet som passer best til egen hud.

– Masken føles både trygg og enkel å bruke. Det er er også et pluss at at den er estetisk fin og enkel å lade opp. Den er dessuten fin å ta med på reise, for den veier tilnærmet ingenting, sier Sophie Elise.

Hun liker også at LED-behandlingen kan kombineres med ulike papiransiktsmasker – såkalte sheet masks. – Da føles det virkelig som om LED-masken maksimerer effekten og at jeg får mer ut av hudpleieproduktene jeg allerede bruker.

Så hva er egentlig LED-lysterapi?

Lysterapi ved bruk av LED-lys er en skånsom behandlingsform som drar nytte av hudens naturlige helbredende egenskaper. Terapien fungerer ved at man tilfører infrarødt lys i forskjellige bølgelengder til huden. De ulike fargeprogrammene har en rekke fordeler for huden din, og LED-masker har derfor blitt en populær behandlingsform for ulike hudproblemer.

Lysbehandlingen stimulerer kollagenproduksjonen i huden, glatter ut fine linjer og rynker, forhindrer kviseutbrudd og rødhet, reduserer pigmentflekker og arr, regulerer fet hud, gjør huden fastere og bekjemper aldringstegn.
Sophie Elise med LED-masken til Silkemyk mot akne

Mild mot huden

Stadig flere får øynene opp for LED-lysbehandling, og da spesielt LED-masken fra nettopp Silkemyk. LED-lysterapi er en svært mild behandlingsform som stimulerer og gir energi til hudcellene våre.

Masken har til hensikt å bidra til at hudcellene tar opp mer næringsstoffer og lettere kvitter seg med avfallsstoffer, sier hun og fortsetter. I likhet med Sophie Elise er det mange som setter stor pris på å kunne gjennomføre en slik behandling på en trygg måte hjemme i sin egen stue.

Les også: GUIDE - Hvordan bruke Silkemyk sin LED-maske helt trygt hjemmefra.

LED-maskens ulike programmer for lysbehandling

LED-masken fra Silkemyk har fire ulike fargebehandlinger – alle med formål om å bidra til en sunn og flott hud. Programmene er designet med tanke på utfordringer som pigmentering og kvisearr, rødhet, sensitivitet og aldringstegn som rynker og fine linjer. Her kan du med andre ord velge den behandlingen som passer nettopp din hud best.

Rødt lys: Har som formål å bidra til å øke blodsirkulasjon, redusere aldringstegn og jevne ut huden.

Gult lys: Har til hensikt å styrke sensitiv hud samt redusere rødhet i huden.

Grønt lys: Skapt for å virke beroligende på irritert hud, forebygge sensitiv hud i tillegg til å jevne ut hudtonen.

Multiprogram: Starter med rødt lys, før det går over til gult. Deretter rødt lys igjen, og til slutt grønt lys.

Behandlingen er helt smertefri

Behandlingen med LED-masken gjør på ingen måte vondt. Det er helt smertefritt, og masken har også en behagelig beskyttelsesgummi rundt øynene. Mens behandlingen pågår kan man med andre ord se serier, jobbe, lage mat eller gjør andre ting, hvilket er veldig praktisk.

Hudpleie i egen stue

Vil du gjøre som Sophie Elise - behandle huden OG spare tid samtidig? Da er LED-masken fra Silkemyk perfekt for deg! Med vår LED-maske kan du nemlig gjøre alle behandlinger selv - hjemmefra! Mange synes det er vanskelig å finne tid til å gå til klinikk eller salong i en ofte travel hverdag.

Sophie Elise viser frem LED-masken som er hennes nye hudpleiefavorittMed vår LED-maske kan du ta ansiktsbehandlinger på kveldstid med beina på bordet og en episode med Grey’s Anatomy på TV når kveldsroen har senket seg. Ved å investere i vårt produkt kan du med andre ord ta ansiktsbehandlinger akkurat når det passer deg best! Vår LED-maske er definitivt en investering i egen hud. Husk at huden er kroppens største organ, så du gjør lurt i å passe godt på den.

Tilbake til bloggen