LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

Du har kanskje hørt om LED-masker og lysterapi, men hvordan fungerer det egentlig og hva gjør de ulike lysbehandlingene for huden din? Vi tar deg gjennom alt du trenger å vite om LED-lysterapi i dette blogginnlegget!

Først og fremst: hva er lysterapi?

Lysterapi er en skånsom behandling hvor man behandler huden med LED-lys. LED-lysene drar nytte av hudens naturlige helbredende egenskaper ved å lure huden til å tro at den er skadet, slik at huden setter igang en helt naturlig reparasjonsprosess i hudcellene.

Lysterapi helbreder huden din innenfra og ut helt smertefritt, og det vil styrke hudens barriere. LED-masken behandler huden gjennom å øke blodtilstrømning og sirkulasjon i skadet vev, og dermed redusere betennelse i huden. Produksjonen av kollagen og elastin i huden stimuleres, og resultatet er forbedret hud.

Og hva er en LED-maske?

En LED-maske er et eksklusivt skjønnhetsverktøy som gjør at du kan behandle huden din med lysterapi i ditt eget hjem. Masken behandler huden din ved å lure den til å tro at den er skadet. Masken gjør dette ved å avgi infrarødt lys i ulike bølgelengder som penetrerer huden på ulike nivåer.

Det finnes ulike LED-masker på markedet, men Silkemyk sin LED-maske har hele 576 LED-lys, sammenlignet med andre masker som har kun 100-200 lys. Dette sørger for en optimal behandling av hele ansiktet. Modell som viser frem Silkemyk sin LED-maskeSå over til de ulike lysbehandlingene Silkemyk sin LED-maske har. Hva gjør egentlig for huden din, og hvilket program bør DU velge?

LED-masken til Silkemyk har 4 ulike lysbehandlinger som behandler huden din på ulike måter. De ulike fargebehandlingene har en rekke fordeler for huden din, og LED-masker har derfor blitt et populært skjønnhetsprodukt!

Det røde lysprogrammet

Denne lysbehandlingen er den som trenger dypest inn i huden. Det røde lyset fører til at små blodkar ytterst i huden utvides og blodsirkulasjonen øker. Huden din får dermed mer oksygen og blir revitalisert. Det røde lyset stimulerer huden din til cellefornying og kollagenproduksjon, som igjen forebygger aldringstegn som rynker og fine linjer i huden. Lyset kan også gjøre at sår gror effektivt da cellene i huden fornyes raskere.Det røde lysprogrammet til LED-masken og hva det gjør for huden din

Det gule lysprogrammet

Denne lysbehandlingen er beroligende, styrker sensitiv hud og reduserer rødhet i huden. Det gule lyset kan også redusere sprengte blodkar i huden, og er også effektiv behandling for de som sliter med eksem, rosacea og herpes.

LES MER: Les mer om hvordan LED-masken behandler Rosacea her.Det gule lysprogrammet til LED-masken og hva det gjør for huden din

Det grønne lysprogrammet

Det grønne lyset virker beroligende på rødhet og vil jevne ut hudtonen din. Dette lyset er derfor perfekt å bruke for å forbedre hudens sensitivitet. Denne lysbehandlingen er også veldig avslappende, og avslappet hud har færre fine linjer.Det grønne lysprogrammet til LED-masken og hva det gjør for huden din

Multi-lysprogram

Det siste og 4. lysprogrammet er rett og slett et multiprogram! Dette er veldig praktisk for alle som ønsker å gå gjennom både rødt, grønt og gult lys. Behandlingen starter med rødt lys, går over til gult lys, tilbake til rødt lys igjen, før det avsluttes med grønt lys.

LED-lys og UV-lys må ikke forveksles

Det er viktig å ikke forveksle LED-lys med UV-lys. Alt lys kan endre biologisk materiale, og UV-lys vil gi oss aldringstegn og solskader. LED-lys derimot benytter seg at fordelene lys kan gi til huden vår ved å gi den energi, uten de skadelige bivirkningene som UV-lys gir. Våre masker er derfor 100% fri for UV-lys.

LED-masken vår er utviklet med teknologi fra NASA

Det var faktisk NASA som først forsket på teknologien bak lysterapi og LED-masker. NASA utviklet LED-lysteknologi for å forske på om man kunne gro planter inne i romfergene da de var ute i verdensrommet. LED-lys stimulerer celler til å produsere mer av det kjemiske stoffet adenosintrifosfat som øker sunn vekst og produksjonen av kollagen. Kollagen er viktig for hudens styrke og oppbygging av vev. Det er nedbrytningen av kollagen i huden som fører til rynker blant annet.

Da forskerne prøvde infrarødt lys på huden til astronautene viste det seg at dette var svært effektiv behandling på sår, og at huden grodde raskere. Videre forskning viste flere ulike positive effekter av infrarødt lys på huden vår - og dermed var vitenskapen om LED-lysterapi født.

Ansiktsbehandlinger hjemmefra med Silkemyk sin LED-maske

Med vår LED-maske kan du gjøre alle behandlinger selv - hjemmefra! Mange synes det er vanskelig å finne tid til å gå til klinikk eller salong, og nettopp derfor har denne flotte LED-masken blitt utviklet. Med vår LED-maske kan du ta ansiktsbehandlinger på kveldstid mens du ser ditt favoritt-program på TV! Ved å investere i vårt produkt kan du med andre ord ta ansiktsbehandlinger akkurat når det passer deg best! Både du og huden din kommer til å elske LED-lysterapi, så har du ikke gjort det enda bør du sikre deg din LED-maske fra Silkemyk idag!

Tilbake til bloggen