Silkemyk modell med Silkemyk Gua Sha facial roller

Gua Sha for et naturlig ansiktsløft: fungerer det virkelig?

Gua Sha for et naturlig ansiktsløft: fungerer det virkelig?

Gua Sha er en avslappende skjønnhetsbehandling som kan gjøre en stor forskjell for huden din. Teknikken løser opp muskulatur, drenerer lymfevæske, øker blodsirkulasjonen, og virker oppstrammende på huden i ansiktet. Den kan også lindre smerter, redusere hevelser, fjerne giftstoffer fra huden, og øke oksygentilførselen til cellene i huden.

Gua Sha, en eldgammel massasjeteknikk som har blitt brukt innen kinesisk medisin i over 2000 år, og lover betydelige fordeler for huden. Men gir det virkelig et naturlig ansiktsløft? Vi dykker inn i verden av Gua Sha og utforsker dets mange fordeler.

Gua sha fra silkemyk, et sett for god hudpleie

De mange fordelene med Gua Sha

Øker mikrosirkulasjonen

Gua Sha-massasje øker mikrosirkulasjonen i huden. Dette er positivt for hudens helse, da det gjør at cellene i huden får tilgang til hyppigere næring og fornying, samt får kvitte seg med gamle celler og slaggstoffer. Ifølge en undersøkelse gjort av Vogue vil du øke mikrosirkulasjonen med opp til 400% ved å bruke din Gua Sha i ett til to minutter hver dag. Blodstrømmen bringer med seg næring og oksygen til hudcellene slik at huden får en umiddelbar glød, samtidig som avfallsstoffer fraktes bort.

Gir en fastere og mer elastisk hud

Gua Sha og Facial roller er gode verktøy for å gi en fastere og mer elastisk hud. Gua Sha-massasje vil redusere synligheten av store porer, redusere mørke ringer under øynene, og øke kollagen- og elastinproduksjon i huden, noe som gir strammere hud. Du kan bruke Gua Sha på hele kroppen, med spesielt fokus på områder du føler har mye spenninger, knuter, slapp hud og/eller cellulitter.

Gua sha lymfedrenasje ansiktsbehandling, Akne, Rødhet

Forbedrer lymfedrenasje

Lymfesystemet har en viktig jobb, nemlig å frakte rundt lymfevæske i hele kroppen. Lymfevæske inneholder hvite blodceller som bekjemper infeksjoner, og det er et vanlig problem at lymfeknuter tetter seg litt til, slik at det ikke får tilstrekkelig og optimal gjennomstrøm. Her vil Gua Sha-massasje bidra positivt, da massasjen vil stimulere lymfesystemet slik at det vil fungere ypperligere og kvitte seg raskere med slaggstoffer og forhindre betennelser og kviser.

Er du en av de som pleier å få litt hevelser i ansiktet? Lymfedrenasje er spesielt hjelpsomt for deg.

Reduserer rynker og fine linjer

Gua Sha gir hudcellene dine mer næring og stimulerer nervesystemet slik at kroppen får hvile. Gua Sha-massasje løser opp spenninger i muskulaturen i ansiktet. Muskler som er avslappet vil igjen bidra til å motvirke rynker og fine linjer, sammenliknet med anspente muskler som ofte resulterer i rynker.

Silkemyk, gua sha

Behandler og lindrer sensitiv hud

Sliter du med sensitiv hud, rosacea eller sprengte blodkar i ansiktet? Vi anbefaler at du legger ansiktsrullen din i kjøleskapet i noen minutter før behandling - slik at den er god og kjølig. Rull så forsiktig over huden din med er lett trykk for å kjøle ned og berolige huden din. Dette vil hjelpe deg med å berolige de hovne områdene i ansiktet, og vil bidra til å forebygge mot gjentatte hevelser.

Behandler og forebygger akne

Ved å massere ansiktet rundt området med akne vil blodsirkulasjonen i huden øke, noe som vil ha en positiv effekt på området med akne. Når blodsirkulasjonen økes, vil huden ha lettere for å kvitte seg med hudormer og kviser. Måten Gua Sha kan hjelpe er ved at massasjen vil stimulere lymfesystemet og blodsirkulasjonen slik at det vil fungere ypperligere og kvitte seg raskere med slaggstoffer og forhindre betennelser og kviser. Porer blir mindre synlige, og urenheter i huden som akne og kviser reduseres over tid.

Konklusjon

Det er ingen tvil om at Gua Sha tilbyr mange fordeler for huden. Fra å gi en umiddelbar glød, redusere synligheten av store porer, øke kollagen- og elastinproduksjon i huden, til å redusere hevelser og motvirke rynker og fine linjer - Gua Sha er et kraftfullt verktøy i skjønnhetspleie. Så, hvis du er på utkikk etter en naturlig ansiktsløftning, kan Gua Sha være svaret du har ventet på.

Gua Sha tilbyr en rekke fordeler for huden din som kan gi den et naturlig ansiktsløft. Fra å øke mikrosirkulasjonen i huden, forbedre elastisiteten, stimulere lymfedrenasje, redusere rynker og fine linjer, til behandling av sensitiv hud og akne - Gua Sha virker som et allsidig og kraftfullt verktøy for hudpleie.

Hvis du er på utkikk etter en naturlig metode for å forbedre hudens utseende og helse, er Gua Sha en prøvd og sann teknikk som kan gi imponerende resultater. Selv om det ikke erstatter medisinske behandlinger eller kirurgiske prosedyrer for alvorlige hudproblemer eller betydelig hudløfting, gir Gua Sha et naturlig alternativ for de som søker en mild, ikke-invasiv metode for å opprettholde en sunn og ungdommelig hud.

Husk at, som med alle hudpleiebehandlinger, resultater kan variere fra person til person basert på ulike faktorer som hudtype, alder, livsstil og regelmessigheten av bruk. For beste resultat, bruk Gua Sha regelmessig som del av din daglige hudpleierutine og kombiner den med en balansert kosthold og livsstil. 

Les mer om Gua Sha og dens fordeler:

Silkemyk logo i sort.
Tilbake til bloggen