Silkemyk modell holder Gua Sha sten over øyet.

Gua Sha: Hemmeligheten bak en strålende hud

Gua Sha: Hemmeligheten bak en strålende hud

Har du noen gang lurt på hemmeligheten bak en strålende hud? Svaret kan være en eldgammel kinesisk massasjeteknikk som har vært i bruk i over 2000 år. Denne terapeutiske massasjeteknikken, som bruker et spesialformet stein av rosenkvarts, er utformet for å stimulere mikrosirkulasjon av bløtvevet i huden, noe som fører til økt blodstrøm. Dette er Gua Sha, en skjønnhetsbehandling som har mange fordeler for huden din og generell velvære.

Gua sha, silkemyk

Hva er Gua Sha?

Gua Sha er en avslappende skjønnhetsbehandling som løser opp muskulaturen, drenerer lymfevæske, øker blodsirkulasjonen og virker oppstrammende på huden i ansiktet. Teknikken kan også lindre smerter, redusere hevelser, fjerne giftstoffer fra huden og øke oksygentilførselen.

Fordelene med Gua Sha

Gua Sha har mange fordeler for hudens utseende og funksjon. Noen av dem er:

  • Øker mikrosirkulasjonen i huden, noe som er positivt for hudens helse.
  • Reduserer synligheten av store porer, reduserer mørke ringer under øynene og øker kollagen- og elastinproduksjon i huden.
  • Kan brukes på hele kroppen, med spesielt fokus på områder du føler har mye spenninger, knuter, slapp hud og/eller cellulitter.
  • Bidrar positivt til lymfesystemet, som frakter rundt lymfe, en væske som inneholder hvite blodceller som bekjemper infeksjoner.

Hvis du opplever hevelser i ansiktet, er lymfedrenasje spesielt hjelpsomt. Du kan dempe hevelser ved å ha ekstra fokus på lymfedrenasje under massasje med Gua Sha.

Gua Sha kan også redusere rynker ved å gi hudcellene dine mer næring og stimulere nervesystemet slik at kroppen får hvile.

Gua sha lymfedrenasje ansiktsbehandling, Akne, Rødhet

Gua Sha for sensitiv hud

Har du sensitiv hud, rosacea eller sprengte blodkar i ansiktet? Gua Sha kan hjelpe. Vi anbefaler at du legger ansiktsrullen din i kjøleskapet i noen minutter før behandling for å kjøle ned og berolige huden din.

Gua Sha for å behandle og forebygge akne

Ved å massere ansiktet rundt området med akne vil blodsirkulasjonen i huden øke, noe som vil ha en positiv effekt på området med akne. Porer blir mindre synlige, og urenheter i huden som akne og kviser reduseres.

Hvordan bruker man Gua Sha?

Bruk av Gua Sha er enkelt og kan lett innlemmes i din daglige hudpleierutine. For detaljerte instruksjoner om bruk, kan du lese vår guide for nybegynnere.

Gua Sha kan også bidra til å fremme avslapning og redusere stress.

For optimal effekt, bruk din Gua Sha i ett til to minutter hver dag. Ifølge en undersøkelse gjort av Vogue, vil du øke mikrosirkulasjonen med opp til 400% ved å bruke din Gua Sha daglig.

Facial roller, gua sha sett silkemyk.no

Gua Sha vs Facial Roller

Hva er forskjellen mellom Gua Sha og en Facial Roller? Begge er gode verktøy for å gi en fastere og mer elastisk hud. Hvilken du foretrekker kan avhenge av din personlige preferanse og hvilke hudutfordringer du vil adressere.

Gua Sha som en del av hjemmespa

Gua Sha kan være en viktig del av ditt hjemmespa. Det kan være en avslappende og givende opplevelse å ta tid til å pleie huden din med en Gua Sha-massasje.

Konklusjon

I vår søken etter strålende og sunn hud, gir Gua Sha oss en historisk og naturlig metode som har bestått tidens prøve. Denne eldgamle teknikken, som kombinerer avslapping, helbredelse og skjønnhetspleie, gir oss mange fordeler som inkluderer økt blodsirkulasjon, redusert hevelse, forbedret kollagenproduksjon og bedre hudhelse generelt.

Uansett om du har sensitiv hud, lider av akne, eller bare ønsker å gi huden din et løft, kan Gua Sha være løsningen. Med sin enkle applikasjon og evne til å bli integrert i din daglige hudpleierutine, tilbyr Gua Sha en praktisk og effektiv måte å pleie huden din på. Det er også en viktig del av et hjemmespa, som gir deg en avslappende og givende opplevelse.

Konklusjonen er klar: Gua Sha er en skjult skatt i verden av skjønnhetsbehandlinger, og dens fordeler går langt utover en strålende hud. Ved å oppdage og integrere Gua Sha i din daglige rutine, kan du oppleve fordelene med denne eldgamle hemmeligheten og se huden din transformeres dag for dag. 

Les mer om Gua Sha og dens fordeler:

Silkemyk logo i sort.
Tilbake til bloggen