Gua sha fra silkemyk, bli kvitt poser under øynene

Gua Sha: Reduser poser under øynene og få et friskere utseende

Gua Sha: Reduser poser under øynene og få et friskere utseende

Gua Sha er en eldgammel massasjeteknikk som har blitt benyttet innenfor kinesisk medisin i over 2000 år. Teknikken omfatter en rekke fordelaktige virkninger for huden din, inkludert å løse opp muskulaturen, drenering av lymfevæske, økning av blodsirkulasjon, og virker oppstrammende på huden i ansiktet.

Gua sha fra silkemyk, bli kvitt poser under øynene

Hvordan kan Gua Sha-massasje hjelper mot poser under øynene?

Gua Sha kan være et effektivt verktøy for å håndtere og redusere poser under øynene. Ved å forbedre blodsirkulasjonen og drenere lymfevæske, kan Gua Sha bidra til å redusere hevelse og mørke ringer under øynene.

Poser under øynene oppstår ofte på grunn av opphopning av væske og hevelse. Dette kan skyldes flere faktorer, som mangel på søvn, arv, aldring, og kosthold. Gua Sha-massasjen hjelper med å stimulere lymfedrenasje, som hjelper med å redusere væskeoppbygging og hevelse under øynene.

I tillegg kan Gua Sha bidra til å styrke huden rundt øynene ved å stimulere produksjonen av kollagen, et protein som bidrar til hudens styrke og elastisitet. Ved å forbedre huden rundt øynene, kan Gua Sha bidra til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, og bidra til et yngre og mer våkent utseende.

For best resultat, bør du bruke Gua Sha-verktøyet i oppadgående strøk, og begynne fra innsiden av ansiktet og bevege deg ut mot sidene. Det er viktig å bruke lette strøk og unngå å trekke eller trekke i huden.

Det er verdt å merke seg at mens Gua Sha kan bidra til å redusere poser under øynene, er det ikke en erstatning for en sunn livsstil. Sørg for å få nok søvn, opprettholde en sunn diett, og drikke rikelig med vann for å støtte huden din fra innsiden.

For mer detaljert informasjon om hvordan Gua Sha kan hjelpe mot poser under øynene, kan du lese dette innlegget på vår blogg.

Gua sha lymfedrenasje ansiktsbehandling, Akne, Rødhet

Gua Sha for økt blodsirkulasjon

Å forbedre blodsirkulasjonen i ansiktet er en av de mange fordelene med Gua Sha. Dette er fordi blodstrømmen bringer med seg næring og oksygen til hudcellene, noe som gir huden en umiddelbar glød. Samtidig bidrar den til å transportere bort avfallsstoffer. Ifølge en undersøkelse utført av Vogue kan du øke mikrosirkulasjonen med opp til 400% ved å bruke din Gua Sha i ett til to minutter hver dag.

Løse opp i muskelspenninger med Gua Sha

Gua Sha er et effektivt verktøy for å lindre muskelspenninger og spenningshodepine. Ved å øke oksygentilførselen og fjerne giftstoffer fra huden, kan denne gamle massasjeteknikken bidra til å redusere smerter og hevelser.

Fordelene med Gua Sha for huden din

Gua Sha og Facial Roller er utmerkede verktøy for å oppnå en fastere og mer elastisk hud. Gua Sha-massasjen kan redusere synligheten av store porer, redusere mørke ringer under øynene og øke kollagen- og elastinproduksjonen i huden, noe som fører til strammere hud.

Gua Sha for lymfedrenasje

Vårt lymfesystem har en viktig oppgave, nemlig å frakte rundt lymfevæsken som inneholder hvite blodceller som bekjemper infeksjoner. Et velfungerende lymfesystem er viktig for helsen, og Gua Sha-massasje kan bidra til dette på en positiv måte. For de som ofte opplever hevelser i ansiktet, kan fokus på lymfedrenasje under ansiktsmassasje være særlig gunstig.

Gua Sha for å redusere rynker

Gua Sha-massasjen gir hudcellene dine mer næring og stimulerer nervesystemet slik at kroppen får hvile. Denne avslappende behandlingen kan derfor bidra til å redusere fine linjer og rynker ved å løse opp spenninger i ansiktsmusklene.

Gua Sha for sensitiv hud

Har du sensitiv hud, rosacea eller sprengte blodkar i ansiktet? Vi anbefaler at du legger Gua Sha-steiner eller ansiktsrullene dine i kjøleskapet i noen minutter før behandling for å kjøle ned og berolige huden din.

Gua Sha mot akne

Ved å massere ansiktet med Gua Sha rundt områder med akne, vil blodsirkulasjonen i huden øke. Dette vil ha en positiv effekt på akneområdene, da økt blodsirkulasjon hjelper huden med å kvitte seg med hudormer og kviser. Porene blir mindre synlige, og urenheter i huden som akne og kviser reduseres.

Konklusjon

I sum kan Gua Sha bidra til å oppnå en sunnere og mer ungdommelig hud ved å stimulere blodsirkulasjonen, drenere lymfevæske, løsne muskelspenninger og bidra til lymfedrenasje. Ta del i denne tusenårige tradisjonen ved å innlemme Gua Sha-massasje i din daglige skjønnhetsrutine for å oppnå et friskere og mer ungdommelig utseende. 

 

Les mer om Gua Sha og dens fordeler:

Silkemyk logo i farge sort.
Tilbake til bloggen