Gua Sha sett med lilla bakgrunn.

Gua sha: Veien til en strammere ansiktsstruktur og løftet hud

Gua sha: Veien til en strammere ansiktsstruktur og løftet hud

Gua Sha er en eldgammel massasjeteknikk med røtter i kinesisk medisin som er brukt i over 2000 år. Denne avslappende skjønnhetsbehandlingen har evnen til å transformere hudens utseende ved å løse opp muskulatur, drenere lymfevæske, øke blodsirkulasjonen, og oppstramme huden i ansiktet - en fantastisk måte å forbedre hudens helse og utseende på; hjemmefra og på få minutter, helt smertefritt!

Strammere ansiktsstruktur og løftet hud med Gua Sha fra silkemyk

Strammere ansiktsstruktur og løftet hud med Gua Sha

Gua Sha er kjent for sine enestående fordeler når det kommer til å stramme opp ansiktsstrukturen og gi en naturlig "face lift"-effekt ved å løfte huden.

Hvordan virker Gua Sha på ansiktsstrukturen?

En fastere og strammere ansiktsstruktur er noe mange lengter etter, og Gua Sha kan være svaret. Ved å bruke Gua Sha-verktøyet til å legge press på, og massere over huden, stimuleres blodsirkulasjonen og produksjonen av kollagen og elastin i huden, noe som bidrar til å fornye cellene og stramme opp huden.

Dette bidrar også til å redusere synligheten av store porer og mørke ringer under øynene, noe som ytterligere forbedrer hudens utseende og struktur.

Gua Sha for løftet hud

Et naturlig "face lift" er et annet bemerkelsesverdig resultat av Gua Sha. Gua Sha-massasjen virker oppstrammende på huden, og bidrar til å redusere slapphet. Det er særlig effektivt på områder som kinn og kjevelinje, hvor huden ofte kan miste sin fasthet over tid. Det fungerer også ved at anspente muskler slapper mer av, og dermed reduserer sjansen for å utvikle nye rynker eller linjer i huden.

Gua Sha har en vesentlig effekt på lymfesystemet. Lymfesystemet har en viktig jobb, nemlig å frakte rundt lymfevæske i hele kroppen. Lymfevæske inneholder hvite blodceller som bekjemper infeksjoner, og det er et vanlig problem at lymfeknuter tetter seg litt til, slik at det ikke får tilstrekkelig og optimal gjennomstrøm. Her vil Gua Sha-massasje bidra positivt, da massasjen vil stimulere lymfesystemet slik at det vil fungere ypperligere og kvitte seg raskere med slaggstoffer og forhindre betennelser og kviser.

Er du en av de som pleier å få litt hevelser i ansiktet? Lymfedrenasje er spesielt hjelpsomt for deg.

Tips til bruk av Gua Sha for en strammere ansiktsstruktur og løftet hud

For å oppnå de beste resultatene med Gua Sha, er det viktig å bruke teknikken riktig. Det er anbefalt å alltid starte med rengjort hud, og gjerne påføre en ansiktsolje før du starter behandlingen for å la Gua Sha-verktøyet gli lettere over huden.

Bruk verktøyet til å massere huden med oppadgående og utadgående bevegelser, og bruk et lett til moderat trykk. Det kan være lurt å bruke litt ekstra tid på områder hvor du ønsker å oppnå en strammere struktur, som kjevelinjen og kinnene.

Ved å inkludere Gua Sha i din daglige hudpleierutine, kan du bidra til å fremme en strammere ansiktsstruktur og løftet hud over tid.

Gua sha lymfedrenasje ansiktsbehandling, Akne, Rødhet

Mikrosirkulasjonen i huden: Hemmeligheten bak en strålende hud

Gua Sha-massasje øker mikrosirkulasjonen i huden, noe som er positivt for hudens helse. Blodstrømmen bringer med seg næring og oksygen til hudcellene, noe som gir huden en umiddelbar glød. Ifølge en undersøkelse gjort av Vogue, vil du øke mikrosirkulasjonen med opp til 400% ved å bruke din Gua Sha i ett til to minutter hver dag.

Dette er positivt for hudens helse, da det gjør at cellene i huden får tilgang til hyppigere næring og fornying, samt får kvitte seg med gamle celler og slaggstoffer.

Reduser rynker med Gua Sha

Gua Sha kan hjelpe til med å redusere synligheten av rynker og fine linjer. Ved å gi huden mer næring og stimulere nervesystemet, kan Gua Sha-massasje løse opp spenninger i ansiktsmusklene, som igjen vil bidra til å redusere fine linjer og rynker.

Gua sha sett, facial roller og gua sha

Gua Sha vs. Facial Roller: Hva er forskjellen?

I silkemyk sitt gua sha sett, følger både Gua Sha og Facial Roller med. Begge verktøyene er gode for å gi en fastere og mer elastisk hud. Men, hva er forskjellen? Og når skal man bruke hva? Les mer om Gua Sha vs Facial Roller her.

Bruke Gua Sha for avslapning og stressreduksjon

I en travel hverdag kan vi alle trenge litt avslapning. Lær hvordan du bruker Gua Sha for å fremme avslapning og redusere stress med denne helbredende massasjeteknikken.

Konklusjon

Gua Sha, en urgammel kinesisk massasjeteknikk, viser seg å være en effektiv skjønnhetsbehandling som ikke bare gir en strammere ansiktsstruktur og løfter huden, men også forvandler hudens utseende. Det fremmer blodsirkulasjon, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og bidrar til å drenere lymfevæske.

Gua Sha gir umiddelbare resultater med en naturlig "face lift"-effekt og gir mer definerte konturer i ansiktet. Det har også vist seg å være effektivt for å redusere synligheten av store porer og mørke ringer under øynene. Videre kan denne teknikken hjelpe til med å redusere rynker og fine linjer ved å løsne spenninger i ansiktsmusklene.

Ikke nok med det, Gua Sha hjelper med lymfedrenasje, noe som er spesielt gunstig for de som opplever hevelser i ansiktet. Denne prosessen bidrar til å redusere oppblåsthet og gir huden et mer løftet og definert utseende.

Den beste delen? Gua Sha kan enkelt inkluderes i din daglige hudpleierutine. Det krever minimal tid og innsats, men gir betydelige resultater. Husk å alltid starte med rengjort hud, påføre ansiktsolje for en jevnere anvendelse, og bruk verktøyet i oppadgående og utadgående bevegelser med lett til moderat trykk.

Alt i alt, Gua Sha er ikke bare et verktøy for skjønnhetspleie, det er også en vei mot bedre helse for huden din. Strammere ansiktsstruktur og løftet hud er bare toppen av isfjellet når det kommer til de utallige fordelene Gua Sha kan tilby. 

Les mer om Gua Sha og dens fordeler:

Silkemyk logo i sort.
Tilbake til bloggen