Hvorfor vi elsker Heatless Curls

Hvorfor vi elsker Heatless Curls

Den populære TikTok-trenden har endelig inntatt vår nettbutikk, og her deler vi 6 grunner til hvorfor vi elsker Heatless Curls! Ikke bare er det veldig skånsomt for håret ditt - det er også utrolig enkelt å få til et nydelig resultat.

Vi bare elsker Heatless Curls! Her har du 6 gode grunner til hvorfor:

1. Heatless Curls er utrolig skånsomt for håret

Den absolutt største fordelen med å bruke heatless curls er nettopp det at det er heatless! Det å style håret med varmeapparater jevnlig, og spesielt på høy temperatur sliter utrolig mye på håret. Ved mye bruk av varme vil håret over tid bli skadet, og håret vil da bli tørt, krusete og slitt slik at tuppene brekker av. Og når tuppene brekker av vil du slite med å få langt og fyldig hår.

Når du bruker vårt Heatless Curls Set trenger du ikke å bekymre deg for å skade håret ditt. Det er skånsomt for håret ditt, og du bør bruke dette settet hvis du ønsker krøller i stedet for å bruke krølltang. Dette er med andre ord en super måte å opprettholde et tykt, sunt og frisk hår, samtidig som du får nydelige krøller med minimal innsats! Vinn-vinn med andre ord.
Bilde av blå heatless curler med blå bakgrunn

2. Lekre krøller med minimal innsats

En annen grunn til at vi digger dette settet er rett og slett på grunn av hvor utrolig enkelt det er å bruke! Det å lage lekre krøller med Heatless Curls-settet er utrolig enkelt, det tar maks 5 minutter og til gjengjeld kommer du til å våkne opp med nydelige krøller! Les vårt innlegg her for steg for steg-guide til hvordan du bruker krøllsettet.

3. Heatless Curls er et bærekraftig alternativ som ikke krever strøm

Hvis du bruker varmeapparater som krever strøm for å fungere til å krølle håret idag, så vil du redusere både karbonavtrykket og strømregningen din med å bytte til Heatless Curls.

4. Spar tid og penger på å bytte til Heatless Curls

Ikke kjøp dyre varmeapparater hvor du i tillegg må bruke en god halvtime på å krølle håret hver gang du ønsker å style det. Kjøp Heatless Curls heller, som er et billig produkt som krøller håret ditt over natten! Du sparer både tid og penger, i tillegg til å spare håret ditt for mye slitasje. Heatless Curls for perfekte krøller over natten

5. Lett å ta med seg på reise og overnatting

Dette settet kan du enkelt ta med deg overalt slik at du alltid kan ha lekre krøller! Produktet veier ingenting og kan ikke ødelegges, så dette trenger du ikke å være redd for å putte i veska eller kofferten. Du trenger heller ikke lader eller stikkontakt, så det er veldig enkelt å ha med seg til land med andre strømutganger også.

6. Passer til alle hårtyper

Det er ingen hårtyper som passer bedre enn andre til Heatless Curls, så dette settet kan alle kjøpe. Det passer også til både kort og langt hår, heldigvis. Test det ut du også, da vel!

Tilbake til bloggen