Silkemyk og hårfri hud til sommeren

Bli klar for sommeren med IPL hårfjerner

Visste du at for å oppnå et optimalt og silkemykt resultat med vår IPL hårfjerner så bør du bruke IPL-laseren én gang i uka i opptil 12 uker? Det betyr at hvis du begynner , så er du klar for bikinisesongen allerede i juni. Og det beste av alt? I mars får du hele 25% rabatt på hårfjerneren vår!

For å få et optimalt resultat bør du nemlig bruke IPL-laseren én gang i uken i opp til 12 uker. Du vil merke at håret begynner å vokse langsommere allerede etter 3-4 uker. Etter 12 uker burde håret for det meste ha sluttet å vokse, noe som betyr at du har silkemyk og sommerklar hud innen juni. Hvor deilig hadde det ikke vært å innta sommeren uten et eneste uønsket hår på kroppen?Silkemyk Shoot Spain Costa del solDet er to gode grunner til at du bør starte med IPL-behandlingen allerede nå, og det er:

1. Sol og hårfjerning med laser går ikke så godt overens

Solskadet hud bør ikke behandles med IPL da dette kan medføre eventuelle bivirkninger. Du bør derfor vente minst to uker før ut utfører en IPL-behandling dersom huden din har vært utsatt for mye sol eller solarium. Etter hårfjerningen med IPL bør du vente minst 48 timer før du eksponerer et behandlet område for sterk sol eller solarium. Derfor kan det være greit å være ferdig med den 12-ukers behandlingsperioden før sommeren trer inn for fullt!

2. IPL-teknologi fungerer best hvis hårstråene er mørkere enn huden din

IPL-behandling er nemlig ikke egnet for de mørkeste hudtypene, så du kan med fordel starte behandlingen før den fineste brunfargen får satt seg skikkelig! Det er nemlig ikke alle hud- og hårkombinasjoner som vil gi deg det resultatet du ønsker å oppnå. Se tabellen for hvilke kombinasjoner som er best egnet her.Silkemyke og glatte legger i hengekøye

3 tips for å oppnå silkemyk hud innen sommeren

1. Lag en plan for hårfjerningen

Når man fjerner uønsket hår hos salong, enten det er med barbering, laser eller voksing, så følger man ofte en behandlingsplan med utgangspunkt i egne mål for hårfjerningen. Når du skal fjerne hår med laser hjemmefra er det lurt å gjøre det samme.

Det kreves flere behandlinger for å oppnå et permanent resultat, så det er lurt å være konsekvent med hårfjerningen. Finn deg en fast ukedag hvor du utfører IPL-behandlingen. Så fort du har oppnådd ønsket resultat kan du gå over til en fast dato i måneden for å vedlikeholde det silkemyke resultatet.

2. Barber områdene som skal behandles først

For at IPL-teknologi (IPL står for intenst pulserende lys) skal fungere optimalt er det viktig å barbere området man ønsker å behandle før man startet hårfjerningen. Dette er viktig for at lyspulsene fra IPL-laseren skal nå hårsekkene skikkelig og gi permanent hårfjerning.

Barbering er den beste hårfjerningsmetoden du kan bruke før en IPL-behandling. Du bør unngå napping, epilering eller voksing. Grunnen til det er rett og slett at disse hårfjerningsmetodene fjerner håret ved roten, og da klarer ikke IPL-laseren å absorbere melaninet i hårsekken fordi det er ikke noe hår der.

3. Ta deg god tid

I løpet av kort tid vil du få god kontroll over IPL-behandlingen, men det kan ta noen behandlinger før du blir helt trygg. Bruk de første øktene på å bli bedre kjent med IPL hårfjerneren, og da kan det være lurt å behandle de største områdene på kroppen for god oversikt og tilgjengelighet, som legger og lår.

Du kan gjerne dele opp slik at du behandler ulike områder på kroppen på ulike dager, men prøv å hold oversikt slik at du ikke behandler det samme området mer enn én gang i uka. Husk også å bruk god tid under behandlingen slik at du får tatt alle hår, så slipper du små flekker med uønsket hårvekst her og der.

Og ja - du kan behandle alle områder på kroppen med Silkemyk sin IPL-hårfjerner. Du kan også bruke IPL til å fjerne hår i ansiktet - bare husk å vær ekstra forsiktig i området rundt øynene. Kvinne soler sin silkemyke hud på strandenVi er helt sikker på at om du investerer i Silkemyk sin IPL hårfjerner nå, så kommer du til å være veldig fornøyd med valget ditt i juni! Husk at i mars får du 25% rabatt på IPL hos Silkemyk.

Tilbake til bloggen