Poser under øynene? Oppdag fordelene med gua sha for å redusere hovne øyne

Poser under øynene? Oppdag fordelene med gua sha for å redusere hovne øyne

Poser under øynene? Oppdag hvordan Gua Sha kan redusere hovne øyne

Har du noen gang lurt på hvordan du kan redusere poser under øynene og hovne øyne? La oss introdusere deg for Gua Sha.

Gua Sha er en over 2000 år gammel teknikk fra Tradisjonell Kinesisk Medisin som bruker en spesiell stein til å massere huden, fremme sirkulasjon og helbredelse. Den har vist seg effektiv for å lindre muskel- og leddsmerter og forbedre hudens utseende. For øyeområdet, kan Gua Sha bidra til å redusere poser og hevelse ved å stimulere lymfesystemet og fremme blodsirkulasjonen, noe som også kan redusere mørke ringer. Selv om Gua Sha kan være svært effektivt, krever det tålmodighet og regelmessig bruk for å oppnå optimale resultater.

Gua Sha fra silkemyk, best i test

Hva er Gua Sha?

Gua Sha er en avslappende skjønnhetsbehandling som kan gjøre en stor forskjell for huden din. Denne teknikken har evnen til å løse opp muskulatur, drenere lymfevæske, øke blodsirkulasjonen og virke oppstrammende på huden i ansiktet.

Gua Sha stammer fra kinesisk medisin, hvor det har vært brukt i over 2000 år som en metode for å øke blodsirkulasjonen og øke oksygentilførselen til huden, som har en rekke positive effekter på hudens utseende og din velvære.

Teknikker av Gua Sha

Gua Sha bruker en spesiallaget stein for å massere og lage press mot huden. Massasjen utføres ved at steinen presses mot huden og dras langs huden i bestemte mønstre. Massasjen stimulerer både hudcellene, muskulaturen i ansiktet og lymfe-systemet - som gir mange biologiske fordeler.

Gua sha lymfedrenasje ansiktsbehandling, Akne, Rødhet

Noen av fordelene med Gua Sha

Løser opp muskulatur

Gua sha hjelper til med å løse opp spenning og knuter i muskulaturen, noe som gir en følelse av avslapning og velvære.

Øker blodsirkulasjonen

Gua sha kan øke blodsirkulasjonen i huden med opp til 400% ifølge en undersøkelse utført av Vogue. Dette fører til at næring og oksygen blir ført til hudcellene, noe som gir huden en umiddelbar glød.

Gua sha og hudhelse

Gua sha kan redusere synligheten av store porer, mørke ringer under øynene og øke produksjonen av kollagen og elastin i huden. Dette fører til strammere hud og en mer ungdommelig utseende.

Lymfedrenasje

Gua sha bidrar positivt til lymfesystemets funksjon. Dette systemet transporterer lymfe, en væske som inneholder hvite blodceller som bekjemper infeksjoner, rundt i kroppen. Dette er spesielt nyttig for de som ofte opplever hevelser i ansiktet.

Gua sha fra silkemyk

Gua sha mot hovne øyne

Gua sha er et effektivt verktøy for å redusere hevelse og poser under øynene. Dette skyldes at massasjen fra Gua Sha-steinen øker blodsirkulasjonen og fremmer lymfedrenasje, noe som er med på å redusere hevelser. Ansiktsrulleren har en nedkjølende effekt noe som også reduserer hevelser rundt øynene.

Hvordan gua sha reduserer hevelser

Gua sha hjelper til med å stimulere lymfesystemet og øke blodsirkulasjonen, noe som i sin tur kan redusere hevelse og poser under øynene. Ved å bruke gua sha rundt øynene, vil du oppleve mindre hevelser og mer ungdommelig utseende øyne.

Slik gjør du det:

Først påfører du ditt favoritt ansiktsserum. Deretter bruker du gua sha-steinen og begynner å massere rundt øynene. Pass på å være forsiktig, ettersom huden rundt øynene er veldig følsom. Masser forsiktig fra det indre hjørnet av øyet og ut mot tinningen.

Morgenrutine med gua sha

En god tid på dagen for å bruke gua sha for å redusere hovne øyne er om morgenen. Etter å ha våknet kan øynene ofte være litt hovne, men med noen minutters bruk av gua sha vil du merke en vesentlig forskjell.

Gua sha vs ansiktsruller

Både gua sha og ansiktsruller kan være effektive verktøy for å redusere hevelser, men gua sha gir deg mer kontroll over presset. Dette kan gi en mer intens og effektiv massasje. Du kan lese mer om forskjellen mellom gua sha og ansiktsruller her.

Valget mellom gua sha og ansiktsruller

Valget mellom gua sha og ansiktsruller vil avhenge av dine personlige preferanser og behov. Hvis du ønsker mer kontroll og en dypere massasje, kan gua sha være et bedre valg. Hvis du foretrekker en mildere, mer avslappende massasje, kan en ansiktsrulle være et bedre alternativ.

Kombinere gua sha og ansiktsruller

Det er også fullt mulig å kombinere bruk av gua sha og ansiktsruller for optimal hudhelse og -utseende. Du kan for eksempel starte dagen med gua sha for å redusere hevelser og avslutte dagen med ansiktsrullen for en avslappende massasje før sengetid.

Hvordan bruke Gua Sha?

Å bruke gua sha er enkelt, og det er en enkel måte å opptimalisere din daglige hudpleierutine.

Videoen under viser deg tydelig hvordan du kan bruke Gua Sha på riktig måte, for å oppnå de resultatene du ønsker

 

Konklusjon

Poser under øynene og hevelser er noe mange av oss sliter med, men med Gua Sha-terapi kan løsningen være innen rekkevidde. Denne eldgamle kinesiske teknikken, med sine unike fordeler som økt blodsirkulasjon og fremming av lymfedrenasje, har vist seg å være effektiv for å redusere hevelse og poser under øynene.

Ved å integrere Gua Sha i din daglige hudpleierutine, kan du selv bidra til å redusere disse problemene. Enten du bruker den som en del av din morgenrutine for å takle hovne øyne, eller kombinerer den med en ansiktsrulle for å maksimere effekten, gir Gua Sha deg muligheten til å ta kontroll over din hudhelse på en naturlig måte.

Valget mellom Gua Sha og ansiktsruller avhenger av dine personlige preferanser og behov, og mange vil finne det nyttig å bruke begge deler. Uansett er Gua Sha et effektivt verktøy som kan gi huden din det lille ekstra den trenger for å se sitt beste ut.

Gua Sha er mer enn bare en hudpleiebehandling. Det er en måte å gi huden din den næringen den trenger, forbedre blodsirkulasjonen, fremme lymfedrenasje og bidra til et mer ungdommelig utseende. Hvis du sliter med poser under øynene eller hovne øyne, hvorfor ikke prøve Gua Sha? Du kan bli overrasket over resultatene.

 

 

Vanlige spørsmål (FAQs)

 1. Er gua sha trygt å bruke? Ja, gua sha er trygt å bruke for de fleste. Imidlertid bør personer med hudsensitivitet eller medisinske tilstander konsultere en lege før bruk.

 2. Hvor ofte bør jeg bruke gua sha? For best resultat, bruk gua sha daglig i ett til to minutter.

 3. Hvordan rengjør jeg min gua sha stein? Rengjør steinen med en mild såpe og varmt vann etter hver bruk.

 4. Kan jeg bruke gua sha på andre deler av kroppen? Ja, gua sha kan brukes på hele kroppen.

 5. Hva er forskjellen mellom en gua sha og en ansiktsrulle? Begge er effektive for å øke blodsirkulasjonen og lindre spenninger, men gua sha gir mer kontroll over presset.

Les mer om Gua Sha her:

 • Gua Sha fra silkemyk
 • Gua Sha: Den perfekte gave til morsdag og Valentinsdagen
 • Skap ditt eget hjemmespa: Praktiske tips fra Silkemyk
 • Gua Sha-stein vs. Ansiktsruller: Hvilken passer for deg?
 • Fordelene med Gua Sha: Ta hudpleien til nye høyder
 • Hudpleiemassasje med Gua Sha: En trinnvis guide
 • Gua Sha: Den antikke skjønnhetsteknikken med moderne fordeler

 • Gua Sha silkemyk

   

  Tilbake til bloggen